Ontdek de perfecte audiovisuele oplossingen voor jouw meeting room met Logitech

Logitech

Elke vergaderruimte is uniek, met specifieke audiovisuele behoeften. Ons uitgebreide assortiment producten, in samenwerking met toonaangevende merken zoals Logitech en Yealink, is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van verschillende meeting rooms, variërend van de kleine Huddle room tot de ruime extra boardroom. Hiermee hebben wij de expertise om jouw meeting room toekomstbestendig te maken. Ontdek hieronder de ideale oplossingen voor jouw specifieke vergaderomgeving.

Logitech Huddle Meeting room
Logitech Medium Meetingroom

Logitech Huddle - Compact en krachtig

De Rally Bar Huddle is de perfecte keuze voor kleinere vergaderruimtes. Ook is dit de eerste Rally Bar die gemaakt is van gerecycled plastic. De Rally Bar is een vernieuwde variant van de Meetup. Het grootste verschil is dat de Rally Bar AI-video-intelligentie bevat, waardoor iedereen in de ruimte te zien is. Het geavanceerde geluid met ruisonderdrukking zorgt ervoor dat iedereen goed te verstaan is tijdens hybride vergaderingen. Waar de Meetup alleen gebruikt kan worden als BYOD-modus, kan de Rally Bar Huddle op 3 manieren geïmplementeerd worden, zoals een volwaardig roomsysteem. Hierdoor heb je geen laptops meer nodig om te verbinden, is de ruimte direct gereserveerd, en hoef je alleen door middel van het paneel op ‘deelnemen’ te klikken.

Logitech Rally Bar - Optimaal geluid en beeld

Voor middelgrote vergaderruimtes biedt de Logitech Rally Bar een indrukwekkende combinatie van video- en audiofunctionaliteiten. Met geavanceerde technologieën zoals Logitech RightSight en RightSound ben je verzekerd van heldere en professionele communicatie. De Rally Bar heeft twee camera’s, en door de RightSight 2-technologie kan de ruimte automatisch worden ingedeeld met automatische framing, waardoor de deelnemers op verschillende manieren in beeld kunnen worden gebracht. De Rasterweergave zorgt ervoor dat elke persoon in de ruimte zijn eigen beeld krijgt, of alleen de spreker wordt gemarkeerd, of iedereen in de ruimte wordt als één beeld getoond. De Rally Bar is beschikbaar in twee kleuren: Grafiet en Offwhite.

Logitech Large Meetingroom
Logitech Boardroom

Logitech Camera - Krachtige audio en visuele impact

De Logitech camera is speciaal ontworpen voor grote vergaderruimtes. Uitgerust met hoogwaardige Logitech speakers en geavanceerde camerafuncties, zoals autofocus en 4K-resolutie, maakt deze camera elke vergadering indrukwekkend. Personaliseer de instellingen met Logitech Options voor een aangepaste ervaring.

Logitech Rally Bar Plus - Groots in prestaties

Voor de meest ruime vergaderruimtes biedt de Logitech Rally Bar Plus een exceptionele audiovisuele ervaring. Maak draadloos verbinding met audioapparaten via Logitech Bluetooth Audio Adapter en behoud flexibiliteit zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit. Koppel moeiteloos meerdere Rally Bars voor een naadloze ervaring in extra grote meeting rooms. Optimaliseer jouw vergaderomgeving met Logitech Software en ervaar topklasse prestaties.

Logitech Meetup

Logitech MeetUp - compact en krachtig

De Logitech Meetup is geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Met een gezichtshoek van 120 graden en geschikte audio voor deze ruimtes. De Logitech Meetup was de eerste mogelijkheid tijdens de coronaperiode om hybride te vergaderen. De Meetup is geschikt voor ruimtes waar er met verschillende platformen wordt vergaderd, zoals Teams, Zoom en Google Meet. De MeetUp is niet geschikt om de vergaderruimte als één ruimte te nemen, dus de ruimte kan niet worden uitgenodigd. De Huddle Rally Bar is een vernieuwde versie en biedt deze mogelijkheid wel. Deze bar onderscheidt zich door de AI-functies die de prestaties verbeteren, zowel in beeld als audio.

Klantencases met Logitech oplossingen

Videovergaderen

Zanders in Utrecht, Antwerpen en Londen

Logitech i.c.m. Extron Cable cubby

Stichting Sekondant in Utrecht

Logitech i.c.m. Barco Clickshare

Videovergaderen

EBN in Utrecht meerdere vergaderruimtes

Logitech i.c.m. Barco Clickshare

Logitech room configurator

Het maken van de juiste keuze uit de vele beschikbare opties kan een uitdaging zijn. Daarom staan wij voor je klaar om onze uitgebreide expertise met je te delen. Als partner van Logitech hebben we diverse systemen uitvoerig getest en geëvalueerd. Ons doel is om jou een totaaloplossing te bieden die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften. Van levering tot installatie en onderhoud, wij nemen het volledige proces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op vergaderingen zonder gedoe. Voor welke Logitech conference system je moet kiezen hangt af van jouw ruimte. We denken graag met je mee!

Alle Logitech oplossingen zijn bestemd voor teams rooms maar ook andere platformen werken fijn samen met de Logitech software. Benieuwd hoe het voor jou vergaderruimte eruit komt te zien? Hieronder per ruimte, hoe de oplossing geïnstalleerd kan worden. Ook kunnen wij jouw ruimte via een Logitech room configurator samenstellen, onze AV specialisten Paul en Michael adviseren jou graag verder.

Huddle meeting room 

Logitech Huddle Room

Medium meeting room 

Logitech Huddle Room

Large en U Shaped meeting room 

Boardroom

Rallybar Boardroom

Waarom kiezen voor Avictus?

Digitaal samenwerken maakt niet alleen je organisatie toekomstbestendig, maar ook leuker. We denken met je mee en testen elke oplossing, waardoor we de beste oplossing kunnen aanbieden die aansluit bij jouw behoeften. Jouw bedrijf wordt ontzorgd door het team waarin we kennis, advies, installaties en after service aanbieden. We bieden een breed scala aan producten met persoonlijk contact, waardoor jouw vragen en/of problemen snel worden opgelost. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 030-3200577 of vraag direct een offerte aan.

Specialisten

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Nog iets interessants lezen?

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners