Content management systeem voor Digital Signage 

Creëer, plan en publiceer content met onze digital signage software.

Ben je van plan om de digital signage of narrowcasting in jouw organisatie te professionaliseren? Dat kan met onze digital signage software. Van content creatie tot het publiceren en monitoren van content en de displays op één online platform. De software is web-based en is vanaf iedere laptop of PC te benaderen zolang je maar met het internet verbonden bent.

Hoe werkt digital signage software?

Wat kun je met Digitale Signage software?

  • Gebruik bestaande ontwerpen of maak je eigen content met het gebruik van o.a. afbeeldingen, video’s, tekst, HTML, widgets, vormen en stickers.
  • Stuur jouw gemaakte content naar één of meerdere displays met één aantal simpele handelingen.
  • Krijg direct live inzicht welke displays aan staan en welke content er speelt op de displays. Wil je analyses draaien over performance en content, ook dat is mogelijk.
  • Krijg volledig beheer over het display en de instellingen en pas deze op afstand aan. Ook software updates kunnen worden gedaan zonder dat je bij het display in de buurt hoeft te zijn.

Waarom digital signage software?

Wanneer je displays wil gebruiken voor digitale communicatie kun je ervoor kiezen om dit te doen met een USB-stick of door een PC aan te sluiten op een HDMI bron van een display. Deze methodes zijn erg bewerkelijk en niet efficiënt. Met digital signage software heb je met Samsung professional displays geen extra media players nodig en hoef je niet in de buurt te zijn van het display om de content te kunnen veranderen. De digital signage tv software draait online en staat, via het internet, in verbinding met de aangesloten displays waardoor je op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie jouw content kunt uploaden, aanpassen of inplannen.

Wat voor type display heb ik nodig?

Alle displays met een HDMI aansluiting kun je gebruiken voor digital signage door het gebruik van een media player device. Efficiënter is het gebruik van Samsung digital signage displays. Deze displays hebben een ingebouwde media player waardoor je geen extra device nodig hebt om de content op het display te krijgen. Ook hebben de Samsung digital signage displays als extra voordeel dat deze volledig online te beheren en monitoren zijn via de digital signage tv software.

Wat kost digitale signage software?

De software kost €25,00 per maand per displays dat je wil aansluiten op de software. Wil je een groot aantal displays aansluiten op de software dan hebben wij daarvoor een bundelkorting. Onze specialist denk vrijblijvend met je mee voor een gepersonaliseerd aanbod.

Nog niet uitgelezen over de printoplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant:

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet helemaal weet hoe de digital signage software jouw organisatie kan helpen met het efficiënter maken van digitale content distributie. Dit laten we je graag zien in online demo van de digitale signage software. Wil je de software uitproberen op jouw eigen Samsung displays of komen kijken bij ons op locatie plan dan een afspraak in met één van onze specialisten.

Audiovisuele specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?