Printers zakelijk 

Zakelijke printer leasen of kopen

Op zoek naar de beste zakelijke printer voor jouw kantooromgeving? Overweeg dan de mogelijkheid om een zakelijke printer te leasen of te kopen bij Avictus. Met een uitgebreid assortiment aan HP zakelijke printers, variërend van compacte desktop printers tot krachtige productieprinters, biedt Avictus op maat gemaakte oplossingen voor ieder budget en elke behoefte.

Multifunctionele printer

Wij denken met jou mee

Ontdek jouw zakelijke print voordeel

De voordelen van een HP zakelijke printer leasen of kopen

 • Kostenbesparing: bespaar op externe afdrukdiensten en krijg inzicht in je printverbruik, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verbruikt.
 • Vertrouwelijkheid en Beveiliging: beveilig vertrouwelijke documenten met maatregelen zoals printcodes of identificatiekaarten.
 • Gemak en Controle: behoud volledige controle over het afdrukproces en druk eenvoudig af wanneer nodig.
 • Aanpasbaarheid: pas de zakelijke printer eenvoudig aan op verschillende afdrukbehoeften, zoals formaat, papiergewicht en afwerkingsmogelijkheden.

Zakelijke printer leasen of kopen?

Bij Avictus is er flexibiliteit in het financiële aspect, vooral als het gaat om het leasen van zakelijke printers. Of je nu zelf wilt investeren in apparatuur of liever een vast bedrag per maand betaalt voor een zakelijke printer, Avictus biedt passende oplossingen. Van kleine HP A4 printers tot grote HP A3 kleuren printers, bij Avictus kun je terecht voor het leasen van zakelijke printers die aan jouw behoeften voldoen.

Naast de huur of koop van de printer bieden wij de mogelijkheid voor een servicecontract. In het servicecontract is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor een aantal kleuren en zwart/wit afdrukken of kun je afrekenen op daadwerkelijk gebruik met een vaste prijs per gemaakte afdruk.

Wil je kunnen op- en afschalen binnen het printcontract? Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing, je kunt zowel nieuwe als gebruikte HP printers leasen zakelijk of kopen.

Voor welke zakelijke printer moet je kiezen?

Bij het kiezen van een zakelijke printer is het belangrijk om je behoeften en wensen goed te overwegen. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals afdruksnelheid, kleurbehoeften, verschillende functies zoals nieten en perforeren en de beveiligingsfuncties. We staan klaar om je te adviseren en een zakelijke printer op maat te bieden die past bij jouw specifieke behoeften en budget. Een multifunctionele printer adviseren wij wanneer je meer printbehoefte hebt dan op een kleiner kantoor waar er voornamelijk zwart-wit word geprint. Moet je vooral technische tekeningen uitprinten of posters, dan is een plotter dat op groot formaat kan afdrukken geschikt voor jou.

Servicecontract

Naast de lease of koop van de printer bieden wij de mogelijkheid voor een servicecontract. In het servicecontract is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor een aantal kleuren en zwart/wit afdrukken of kun je afrekenen op daadwerkelijk gebruik met een vaste prijs per gemaakte afdruk.

Daarnaast wil jij als klant wil niet bezig hoeven zijn met onderhoud en beheer van de printers. Het enige wat jij als klant hoeft te doen is het vervangen van de supplies en andere parts die we jullie automatisch opsturen.

Wat zit er in een servicecontract inbegrepen?

 • Benodigde toners, drums en toneropvang bakken.
 • Voorrijkosten, arbeidsloon bij preventief en correctief onderhoud.
 • Onderdelen die nodig zijn voor onderhoud of eventuele reparaties.
 • Managed print services voor het beheer en rapportage van de printers & scanners
 • Gebruik van het online service portaal voor het aanvragen en inzien van verstoringen.

Partner van HP

Avictus is één van de weinige HP Amplify partner en kan het totale zakelijke HP printer portfolio adviseren, leveren, installeren en servicen. HP printers staan al jaar en dag bekend als betrouwbare printers voor op kantoor. Als HP partner nemen wij jouw printbeheer uit handen en zorgen wij ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het beheer en onderhoud van de printers.

HP Managed Print

De nieuwe line-up HP zakelijke printers

Multifunctionele printer

HP Laserjet E786dn

Zakelijke printer

HP Laserjet E786z flow

HP printer

HP Laserjet E877dn

Kantoor printer

HP Laserjet E877z Flow

HP Laserjet E877dn

HP Laserjet X58045dn

HP Laserjet X58045z Flow

HP Laserjet X58045zs

HP Laserjet E55745dn

HP Laserjet E50145dn

HP Laserjet E52645dn

HP Laserjet E47528f

HP Laserjet E60155dn

HP Laserjet E62655dn

Al 10 jaar de print specialist

 • Krijg inzicht in jouw printverbruik en ontvang automatisch toners, drums en service om stilstand te voorkomen.
 • Wij zijn HP Managed Service partner voor het leveren, installeren, beheren en servicen van het complete HP printportfolio.
 • Online service portaal voor het aanmelden en inzien van servicevragen.
 • Een multifunctional printer huren of kopen met een all-in service overeenkomst voor een vast maandbedrag.
 • Grote voorraad nieuwe en gebruikte apparatuur voor snelle levering en installatie door heel Nederland en België.
A4 printer

Ontdek meer

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een best passende printer zakelijk is afhankelijk van het beoogde gebruik, waaronder het verwacht aantal afdrukken in kleur en zwart/wit, het aantal papierlades, de wens voor meerdere uitvoerbakken, de mogelijkheid voor beveiligd printen of de ruimte waar de printer komt te staan. Of je nu op zoek bent naar zakelijke printers voor je kantooromgeving of overweegt een printer zakelijk te leasen, onze specialisten staan klaar om je persoonlijk advies te geven. Ontdek jouw zakelijk print voordeel bij Avictus.

Nog iets interessants lezen?

Samsung Flip 75 inch
22 maart 2024

Digitaal whiteboard

Hybride vergaderen
5 februari 2024

Hybride vergaderen

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.