Managed Print Services (MPS)

Inzicht in jouw printer met Managed Print Services

Wil je gebruik maken van zakelijke printers zonder zelf te hoeven zorgen voor printeronderhoud, het bestellen van supplies, het doorgeven van tellerstanden, firmware-updates en andere beheerzaken? Dan zijn onze Managed Print Services precies wat je nodig hebt. Wij nemen al deze taken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Als er een storing optreedt of een apparaat stuk gaat, lossen wij dit snel op.

MPS Monitor

Wat kun je online monitoren in MPS monitor?

  • Krijg inzicht in het totaal scan- en printverbruik, zoals hoeveelheid zwart-wit en kleuren prints
  • Krijg inzicht in wanneer supplies en onderdelen vervangen moeten worden.
  • Zie in geval van een storing wat er met de printer aan de hand is en wat er moet gebeuren om een storing op te lossen.
  • HP SDS (smart devices services) geeft je de mogelijkheid om een printer op afstand over te nemen zonder dat je in hetzelfde netwerk hoeft te zitten.

Automatische tonerbestellingen

Nooit meer zonder toners met Managed Print Services. Door gebruik te maken van MPS monitor ontvangt ons automatisch inkoopsysteem een melding zodra een toner bijna leeg is en sturen wij tijdig een nieuwe toner toe. Hierdoor is een voorraad niet meer noodzakelijk en hoe jij nooit meer handmatig toners te bestellen.

Automatische storingsmelding

In geval van een storing, onderneemt de gebruiker vaak pas actie wanneer het printen of scannen hoogst noodzakelijk is. Hierdoor blijft een printer vaak onnodig lang buiten gebruik. Managed Print Services geeft een melding van de belangrijke technische storingen in de functionaliteit van de printer. Onze Servicedesk medewerkers kunnen daardoor sneller en makkelijker zorgen dat een storing verholpen wordt. 9 van de 10 storingen kunnen op afstand opgelost worden. 

Inzicht in printverbruik

Ontdek de voordelen van Managed print services voor jouw bedrijf! Met MPS krijg je een compleet overzicht van je zakelijke printverbruik, terwijl je tegelijkertijd de efficiëntie verhoogt en de kosten optimaliseert. Door gebruik te maken van onze print services kun je jouw printomgeving nauwkeurig monitoren en analyseren. Hierdoor krijg je een gedetailleerd overzicht van het aantal afdrukken, het gebruik van verschillende printers en de verbruikte hoeveelheid inkt en papier.

Deze waardevolle inzichten stellen je in staat om inefficiënte processen en overmatig verbruik te identificeren. Zo kun je gerichte verbeteringen doorvoeren en aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Bovendien biedt managed print services regelmatige onderhouds- en ondersteuningsdiensten, wat de uptime van je printapparatuur maximaliseert en je IT-afdeling ontlast.

Automatisch doorgeven van tellerstanden

Wanneer je een print services bij ons ben je ook niet verantwoordelijk voor het maandelijk doorgeven van de tellerstanden. De MPS monitor tool geeft automatisch de tellerstanden door aan ons zodat jij nooit teveel betaald.

Op afstand geholpen worden dat kan! 

Onze Managed print services bieden jou op afstand de ondersteuning die je nodig hebt. Of het nu gaat om het wijzigen van instellingen, het oplossen van storingen of het toevoegen van een e-mailadres, wij staan paraat. Als je onze Servicedesk belt, kunnen we op afstand jouw printer overnemen en je direct helpen. Dankzij onze technologie kunnen we, met jouw toestemming, zelfs real-time meekijken op het display van de printer. Zo is elke aanpassing snel en gemakkelijk

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Wil jij meer inzicht in jouw printerpark of wil je het beheer van het printerpark helemaal uitbesteden aan Avictus? Laat ons met jou meedenken of plan een online demo in met één van onze specialisten.

Audiovisuele specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?