Managed Print Services (MPS)

Inzicht in jouw printer met Managed Print Services

Wil je wel gebruik maken van multifunctionele printers en bedrijfsprinters maar niet zelf zorgen voor het onderhoud, bestellen van supplies, doorgeven van tellerstanden, firmware updaten en andere zaken die bij het beheer van je printerpark horen, dan ben je op zoek naar de juiste print service. Met deze print service zorgen wij ervoor dat jij je niet bezig hoeft te houden met het beheer en onderhoud van jouw printer(park). Wanneer een apparaat een storing heeft of stuk gaat zorgen wij ervoor dat dit dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag wordt opgelost.

MPS Monitor

Wat kun je online monitoren in MPS monitor?

  • Krijg inzicht in het totaal scan- en printverbruik, zoals hoeveelheid zwart-wit en kleuren prints
  • Krijg inzicht in wanneer supplies en onderdelen vervangen moeten worden.
  • Zie in geval van een storing wat er met de printer aan de hand is en wat er moet gebeuren om een storing op te lossen.
  • HP SDS (smart devices services) geeft je de mogelijkheid om een printer op afstand over te nemen zonder dat je in hetzelfde netwerk hoeft te zitten.

Automatische tonerbestellingen

Nooit meer zonder toners met Managed Print Services. Door gebruik te maken van MPS monitor ontvangt ons automatisch inkoopsysteem een melding zodra een toner bijna leeg is en sturen wij tijdig een nieuwe toner toe. Hierdoor is een voorraad niet meer noodzakelijk en hoe jij nooit meer handmatig toners te bestellen.

Automatische storingsmelding

In geval van een storing, onderneemt de gebruiker vaak pas actie wanneer het printen of scannen hoogst noodzakelijk is. Hierdoor blijft een printer vaak onnodig lang buiten gebruik. Managed Print Services geeft een melding van de belangrijke technische storingen in de functionaliteit van de printer. Onze Servicedesk medewerkers kunnen daardoor sneller en makkelijker zorgen dat een storing verholpen wordt. 9 van de 10 storingen kunnen op afstand opgelost worden. 

Inzicht in printverbruik

Heb jij geen overzicht wat wanneer geprint wordt? Met de rapportage module van MPS monitor heb je real-time inzicht in het totaal printverbruik of het verbruik per multifunctional of printer. Met een paar simpele muisklikken heb jij de informatie zo voorhanden.

Automatisch doorgeven van tellerstanden

Wanneer je een service contract hebt waarbij je betaald per afdruk wil je niet zelf verantwoordelijk zijn voor het maandelijks doorgeven dan tellerstanden. De MPS monitor tool geeft automatisch de tellerstanden door aan Avictus zodat jij nooit teveel betaald maar, bij een 0-volume contract, precies voor wat je daadwerkelijk hebt verbruikt.

Instellingen wijzigen op afstand

Wil je een scan snelkoppeling aanmaken op de printer of wil je een mailadres toevoegen maar je weet niet hoe dit moet? Wanneer je belt met onze Servicedesk kunnen zij op afstand jouw printer overnemen om jou te helpen met aan het aanpassen van een instelling. Dit gaat zelfs zover dat wij, met jouw goedkeuring, real-time kunnen zien wat er op het display van de printer te zien is.

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Wil jij meer inzicht in jouw printerpark of wil je het beheer van het printerpark helemaal uitbesteden aan Avictus? Laat ons met jou meedenken of plan een online demo in met één van onze specialisten.

Audiovisuele specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?