HP Approved Selection | Circulaire IT
HP Elitebook 840 G5

Duurzame Circulaire IT-oplossingen 

Refurbished HP laptops

Duurzaam ondernemen binnen IT-oplossingen vinden wij belangrijk, daarom bieden wij ook refurbished HP laptops aan. De HP refurbished laptops voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn nagelopen en volledig gereset naar fabrieksinstellingen met Windows 10 pro versie en Windows 11 pro ready. HP Approved Selection bieden wij aan in samenwerking met FlexIT, zij zijn het eerste bedrijf in Nederland dat het circulaire keurmerk heeft ontvangen. Het circulaire keurmerk bevestigt de inzet voor duurzaamheid en circulaire IT. Met Circulaire IT lever je als gebruiker niets in op het gebied van performance maar draag je wel bij aan de circulaire economie. HP Approved Selection is, zoals de naam al doet vermoeden, goed gekeurd door HP.

Wat is Circulaire IT?

Er wordt onnodig veel IT-apparatuur weggegooid of hergebruikt maar met een verslechterde conditie. Het verschil tussen een refurbished laptop en circulaire IT is dat circulaire IT is gericht op het maximaliseren van de levensduur van IT-apparatuur en het minimaliseren van de hoeveelheid energie dat wordt gebruikt om deze IT te produceren en gebruiken.

Circulaire IT strijdt tegen klimaatverandering en de uitputting van natuurlijke bronnen. Wanneer je als bedrijf gebruik maakt van deze duurzame HP refurbished laptops bespaar je op kosten en draag je ook bij aan een duurzame toekomst.

Voordelen refurbished HP laptop kopen:

  • Verantwoord ondernemen door besparing Co2 en e-waste;
  • Financieel aantrekkelijker dan nieuwe apparatuur;
  • Niks inleveren op performance, maar wel kosten besparen;
  • Standaard 2 jaar garantie, uitbreidbaar naar 3 jaar;
  • Goede voorraad en snelle levering;
  • Laatste en op één na laatste HP Laptop generatie

HP Approved Selection producten

Circulaire IT

HP Elitebook 840 G5

HP Elitebook 840 G5

HP Approved Selection 850 G8

HP Elitebook 850 G8

HP Approved Selection 800 G4

HP Elitedesk 800 G4 mini

HP Approved Selection ProBook 450 G8

HP ProBook 450 G8

HP Approved Selection ProBook 650 G5

HP ProBook 650 G5

HP Approved Selection 850 G8

HP Elitebook 850 G8

HP Approved Selection ProBook 650 G5

HP ProBook 650 G8

HP Approved Selection ProBook 650 G5

HP ProBook 650 G8

HP Approved Selection ProBook 450 G8

HP ProBook 450 G8

FlexIT en het proces naar circulaire IT

Bij circulaire IT is het belangrijk dat de levensduur van de producten wordt gemaximaliseerd in tegenstelling tot refurbished laptops waarvan de kwaliteit vaak erg verslechterd is. Het proces maakt ook daarom het verschil vergeleken met standaard refurbished HP laptops. Wij zorgen er samen met onze partner voor dat gebruikte apparaten worden opgehaald en het proces ingaan voor recycling of hergebruik. Daarnaast zorgt onze partner ervoor dat eventuele kapotte onderdelen worden gemaakt, opslag en geheugen wordt gewiped en dat de Windows installatie wordt vernieuwd.

De kwaliteitsverzekeraar waarborgt de kwaliteit tijdens het proces. Alleen de beste devices komen in aanmerking voor het HP approved selection label. Jij als gebruiker levert niets in op performance maar kunt wel kosten besparen en bijdragen aan een schonere planeet. Een groot voordeel van de refurbished HP laptops is de standaard 2 jaar garantie met mogelijkheid tot uitbreiding naar 3 jaar.

Refurbished laptops HP

De levering van de HP refurbished laptops

De HP Approved selection laptops worden geleverd in een nagenoeg plastic loze verpakking met ieder een uniek serienummer. De verpakking is zo ontworpen dat de laptop niet kan verschuiven tijdens transport om beschadiging te voorkomen. Interesse in een hp laptop refurbished of wil je meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder!

Refurbished HP Laptops

HP Approved selection zelf ervaren?

Wij weten dat de HP laptops en desktops in perfecte staat zijn en wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit ook zelf wil ervaren. Via het formulier kun je een demo laptop of desktop aanvragen en zal één van onze specialisten contact opnemen om de demo te regelen.

Wat kun je verwachten?

  • Vraag via het formulier jouw demo aan.
  • Onze specialist neem snel contact op om een afspraak in te plannen.
  • Het device mag twee weken kosteloos getest worden.
  • Na twee weken komt onze specialist langs om de ervaringen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
Refurbished HP laptops

Wie zijn wij?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Laten we contact hebben om de mogelijkheden te bespreken.

Specialisten

Product Environmental footprint category rules (PEFCRs)

Refurbished HP laptops

Klimaatverandering wordt veroorzaakt door de uitstoot van broeikasgassen, wat kan leiden tot de opwarming van de aarde. Deze uitstoot wordt gemeten in kg CO2-equivalent, waarbij verschillende gassen zoals methaan en koolmonoxide worden meegerekend.

Refurbished

Het gebruik van natuurlijke bronnen, mineralen en metalen wordt gemeten aan de hand van de uitputting van abiotische bronnen, exclusief natuurlijke fossiele brandstoffen. Dit wordt uitgedrukt in kg Sb (antimoon).

Refurbished

Deze indicator houdt rekening met diverse natuurlijke fossiele brandstoffen, zoals olie en aardgas, waarbij hun schaarste wordt uitgedrukt in MegaJoule. De MegaJoule-waarde vertegenwoordigt de energie die wordt opgewekt bij het gebruik van deze natuurlijke fossiele brandstoffen.

duurzaamheid

Fijnstof, ook bekend als PM2.5, veroorzaakt gezondheidsproblemen bij hoge waarde van uitstoot. Deze kleine deeltjes dringen diep door in de luchtwegen en kunnen irritatie, hoesten en ademhalingsproblemen veroorzaken.

Meer dan 1.000 tevreden klanten

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen