Reserveringssysteem vergaderruimte

Slim en eenvoudig reserveren van vergaderruimtes

Optimaliseer jouw vergaderruimtes met ruimte reserveringssystemen van Yealink, Logitech, Poly of Evoko. Het Room Booking systeem voor het boeken en beheren van je vergaderruimtes is eenvoudig te gebruiken en wordt gekoppeld aan het mailadres van de vergaderruimte in Microsoft Teams, Zoom of Google Meet.

Veel organisaties streven naar activiteitengericht werken met diverse vergader- en concentratieruimtes. Het ontbreken van een efficiënt ruimte reserveringssysteem en het gebrek aan inzicht in de bezettingsgraad blijven uitdagingen in bedrijven. Laat ons jou zien hoe je dit slimmer kunt inrichten met ruimte reserveringssystemen.

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

Voordelen van professionele Room reserverringssystemen

  • Zie in één oogopslag of en wanneer de vergaderruimte beschikbaar is.
  • Koppel eenvoudig de agenda van de ruimte aan het ruimte reserveringssysteem.
  • Kan gebruikt worden met Microsoft Teams, Google Meet en Zoom agenda’s
  • Toon de bezettingsstatus van je ruimtes op narrowcasting schermen.
  • Reserveer eenvoudig vergaderruimtes via de app, waar je ook bent: thuis, onderweg, of op kantoor.
  • Beheer je boekingen eenvoudig via het display: maak, verleng of beëindig reserveringen.

Hoe koppel je het roompanel aan een Teams Room agenda?

De roompanels van Logitech, Yealink en Poly kunnen worden gekoppeld aan verschillende room licenties. De meest gebruikte is Microsoft Teams maar ook Zoom en Google meet worden regelmatig gebruikt. De keuze voor het merk roompanel is mede afhankelijk van het systeem waaraan je wil gaan koppelen. Als je al gebruik maakt van een meeting room licentie zit de koppeling voor het roompanel vaak al inbegrepen. Heb je dit nog niet of wil je geen gebruik maken van Microsoft Teams, Google Meet of Zoom dan kunnen we ook een onafhankelijke oplossing aanbieden waar je een losse licentie fee voor betaald.

Hoe zie ik of de vergaderruimte bezet is?

De meeste roompanels zijn uitgerust met beschikbaarheidsverlichting. Is de verlichting groen dan is de vergaderruimte beschikbaar en is de verlichting rood dan is de ruimte bezet, zo simpel kan het zijn. Ook op de roompanels zelf kun je de beschikbaarheid zien van de ruimte en kun je direct een vergadering boeken op de vrije momenten. Als beheerder heb je de mogelijkheid om de kenmerken van vergadering te beperken zodat de medegebruikers alleen maar zien dat de ruimte bezet is maar niet door wie en voor welk onderwerp. Wil je dit wel zichtbaar maken dan kan dit uiteraard ook.

Op welke manieren kan het roompanel bevestigd en aangesloten worden?

Bij de meeste roompanels zijn de bevestigingssystemen inbegrepen en kun je kiezen voor glasbevestiging, stijlbevestiging of wandbevestiging. Alle roompanels zijn voorzien van POE (power over ethernet), zo hoef je geen apart stopcontact te hebben in de buurt van het roompanel en kunnen kabels netjes worden weggewerkt. Door de netwerkkabel aan te sluiten op een POE switch wordt het roompanel gevoed met stroom en netwerk.

Welke beheer mogelijkheden zijn er?

De systemen van Poly, Logitech, Yealink en Evoko hebben allen hun eigen beheer systeem, ook kun je gebruik maken van het admin beheer systeem van jouw conference platform. Voor Microsoft is dat bijvoorbeeld Microsoft Teams admin center of Teams Rooms Pro Management. Andere conference platformen hebben hun eigen beheer omgeving.

In het beheer systeem kun je onder andere zien hoe vaak de ruimte bezet is en wat de piekmomenten zijn.

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Wil jij jouw vergaderruimtes uitrusten met ruimte reserveringssystemen van Yealink, Poly, Logitech of Evoko en wil je weten wat de verschillen en mogelijkheden zijn? Wij staan je graag te woord en breng een bezoek aan ons experience center om de verschillen te ervaren. Wij hebben alle presentatie oplossingen draaien in een live opstelling bij Avictus in De Meern.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Nog niet uitgelezen over onze audiovisuele oplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook nog interessant:

Yealink meetingbar

Videovergaderen

Hybride werken met de beste apparatuur

Zorg voor een eenvoudige en zorgeloze vergadering

Digital signage op kantoor

Digital Signage voor op kantoor

Jouw entree of kantine persoonlijk maken

Communiceer eenvoudig jouw content binnen jouw organisatie.

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.