Grootformaat printers

HP Plotter – HP Designjet

Wil je op groter formaat kunnen printen, dan heb je een grootformaat printer, ook wel een plotter genoemd, nodig. Met een plotter machine kun je op formaat A0 printen, maar ook A3, A2 en A1. Nog een groot voordeel is dat je vanaf een rol papier print en geen losse vellen, waardoor de lengte instelbaar is voor iedere afdruk. De HP grootformaat printers, waaronder de HP DesignJet plotter, kun je verdelen in de categorieën Technische plotter (CAD en GIS-plotters) en de grafische plotter (grootformaat fotoprinters).

Plotter, HP Designjet t650

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

Waarom een plotter kopen of huren?

  • Grootformaat afdrukken: een A0 printer biedt de mogelijkheid om grote prints te maken, zoals posters en technische- en bouwtekeningen.
  • Hoge afdrukkwaliteit: een plotter printer levert uitstekende kwaliteit en precisie, zelfs op grote formaten. Ideaal voor bijvoorbeeld architectuur en engineering, waar dit voorop staat.
  • Efficiëntie en tijdsbesparing: met een grote printer kun je grote afdrukken in één keer maken, waardoor tijd en moeite worden bespaard. Een plotter heeft een hogere printsnelheid dan een standaard printer.
  • Veelzijdigheid en media-ondersteuning: plotter printers ondersteunen verschillende media, zoals papier, transparanten, banners en canvas. Hierdoor kun je een breed scala aan projecten aanpakken.
  • Professionele presentatie: een plotter zorgt voor een professionele uitstraling en maakt indruk bij het presenteren van werk aan klanten of bij tentoonstellingen.
Plotter - A0 printen

Technische plotter

Print je voornamelijk technische/CAD tekeningen, dan heb je een Technische plotter nodig. Deze plotters worden veel gebruikt in de bouw, architectuur, installatiebureaus en andere technische branches. Bij de technische plotter ligt de focus op een hoog detailniveau in de afdruk, zodat lijntekeningen goed worden weergegeven.

Grafische plotter

Print je voornamelijk posters, foto’s of andere vol vlak afbeeldingen op groot formaat, dan heb je een grafische plotter nodig. Deze canvas printer wordt veel gebruikt in de reclame, advertentie en fotografie markt. Bij de grafische plotter ligt de focus op het printen van vol vlak afbeeldingen op hoge kwaliteit. Denk daarbij bij een ABRI poster zoals je in bijvoorbeeld bushokjes ziet.

Multifunctionele plotter

Wil je ook op grootformaat scannen dan heb je een multifunctionele plotter nodig. Deze zijn verkrijgbaar als  een technische en een grafische plotter.

Een plotter huren of kopen?

Wil je zelf investeren in apparatuur of betaal je liever een vast bedrag per maand voor de huur of lease van de grootformaat printer? Avictus heeft voor ieder budget en iedere wens een geschikte oplossing, van simpele plotter voor sporadisch gebruik tot hoog volume plotters voor het productiewerk.?

Plotter oplossing bij Avictus

  • Krijg inzicht in jouw printverbruik en ontvang automatisch toners, drums en service om stilstand te voorkomen.
  • Wij zijn HP Managed Service partner voor het leveren, installeren, beheren en servicen van het complete HP printportfolio.
  • Online service portaal voor het aanmelden en inzien van servicevragen.
  • Een plotter huren of kopen met een all-in service overeenkomst voor een vast maandbedrag.
  • Grote voorraad nieuwe en gebruikte apparatuur voor snelle levering en installatie door heel Nederland.

Plotter demobus

Ontdek een plotter bij jou op locatie

plotter printer
A0 printing plotter

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een best passende grootformaat printer is afhankelijk van het beoogde gebruik. Verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de typen documenten dat geprint gaat worden, de kleurdekking van de geprinte pagina’s, de mogelijkheid voor scannen en kopiëren, wil je automatisch kunnen vouwen of wil je het apparaat meenemen in een print management oplossing. Al deze factoren zijn van belang om tot een best passende plotter te komen.

Ben je er al uit en wil je bestellen, zie onze plotters op de Webshop . Liever persoonlijk  advies van één van onze specialisten, we staan graag voor je klaar!

Avictus specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

Meer dan 1.000 tevreden klanten

Deze bedrijven gingen jou voor

Ontdek meer

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?

Samsung Flip 75 inch
22 maart 2024

Digitaal whiteboard

Hybride vergaderen
5 februari 2024

Hybride vergaderen

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.