Eenvoudig en met hoogwaardige kwaliteit vergaderen met Poly

Poly Studio conference system

Poly, erkend voor zijn toonaangevende audiovisuele oplossingen, speelt een rol bij het faciliteren van effectieve vergaderingen, zowel fysiek als virtueel. In de moderne zakelijke wereld wint hybride vergaderen aan belang, wat vraagt om geavanceerde videoconferentie-oplossingen. Ben jij bekend met de uitgebreide mogelijkheden die Poly biedt voor hybride vergaderingen? Overweeg onze hoogwaardige vergadercamera’s, slimme conferentieapparatuur en geïntegreerde videoconferentie systemen, allemaal ontworpen om jouw vergaderruimte perfect in te richten voor zowel fysiek als digitaal aanwezigen. Naast Poly hebben wij ook het volledige protfolio van Yealink en Logitech. Ontdek welke video conference oplossing jij nodig hebt van Poly.

Poly Studio x30
Poly Studio X52

Huddle meeting room met Poly Studio X30

Maak je videoconferenties eenvoudiger en krachtiger. De Poly Studio X30 is speciaal voor kleine ruimtes tot maximaal 4 personen en biedt goede audio- en videoprestaties in een eenvoudige alles-in-één videobar. Vergader alsof je bij elkaar in de ruimte zit met nauwkeurige automatische kadering en volgmodi. Een pc is niet nodig: Teams, Zoom en Google Meet zijn ingebouwd en bieden vertrouwde bedieningselementen. Met Poly Lens is het beheer en zijn de analyses een fluitje van een cent voor de IT-afdeling.

 • 4K UltraHD-video.
 • Innovatief akoestisch kamerontwerp.
 • Poly DirectorAI slimme cameratechnologie.
 • Poly NoiseBlockAI en Acoustic Fence slimme audiofiltertechnologieën.

Medium meeting room met Poly Studio X52

De Poly Studio X52 is speciaal ontworpen om de videoconferentie-ervaring in een hybride vergaderomgeving te verbeteren. De Poly Studio X52 alles-in-één videobar is geschikt voor middel grote vergaderruimtes met maximaal 12 personen. Breng gelijkwaardigheid in vergaderingen voor zowel aanwezigen binnen als buiten de ruimte met innovatieve audio- en video-ervaringen. Door de ingebouwde PC is er geen extra hardware nodig om een videomeeting te starten. De Poly Studio X52 is te gebruiken als Teams, Zoom of Google Meet vergaderoplossing met een eigen mailadres.

 • Zoom in op de actie en zie de kleinste details met een 20MP 4K UltraHD-camera met een gezichtsveld van 95 graden.
 • Poly DirectorAI slimme cameratechnologie creëert een gelijkwaardige ervaring voor je hybride vergaderingen.
 • Omring deelnemers aan vergaderingen in de ruimte met legendarisch geluid en verwijder afleidingen met ruis onderdrukkende technologieën.
Poly Studio X70
Poly Studio E70

Large meeting room met Poly Studio X70

Poly Studio X70 is een prachtig ontworpen, premium videoconferentie-oplossing die AI-gestuurde video combineert met boardroom-vullend stereogeluid voor simpelweg de beste vergaderervaring die beschikbaar is. De Poly Studio is geschikt voor grote vergaderruimtes tot 20 personen. Met een slank alles-in-één plug-and-play ontwerp elimineert de Poly Studio X70 losliggende kabels en IT-problemen, terwijl robuuste audio en video wordt geboden. Er is ook geen pc nodig: cloudvideo-apps zoals Teams, Zoom en Google Meet zijn ingebouwd.

 • Dubbele camera’s met 4K-sensoren.
 • Tweeweg stereoluidsprekers, aluminium conus-tweeters en geavanceerde baspoorten.
 • Poly DirectorAI slimme cameratechnologie.
 • Poly NoiseBlockAI en Acoustic Fence slimme audiofiltertechnologieën.

Boardroom met Poly Studio E70

De Poly Studio E70 is een intelligente camera ontworpen voor slimmere hybride vergaderingen in grote vergaderruimtes en boardrooms. Door de twee camera’s en 20 MP 4K-sensoren zijn alle deelnemers aan de vergadering haarscherp in beeld. De camera is modulair op te bouwen met een HP mini PC of Android PC waaraan je zowel Poly speakers en microfoons als derde partij speakers en microfoons kun aansluiten. Wil je meerdere camera’s in één ruimte om zowel de spreker als de deelnemers in beeld te brengen, ook dat kan met de Poly Studio E70.

 • Dubbele camera met 4K-sensoren Dubbele camera met 20-megapixel 4K-sensoren zorgt voor een levendige video-ervaring. Maak naadloos de overgang tussen een groothoek- en een smalle lens, zodat iedereen scherp in beeld komt.
 • AI-gestuurde camera-array Poly DirectorAI slimme cameratechnologie zorgt ervoor dat iedereen duidelijk wordt gezien met nauwkeurige automatische kadering en tracking.
 • Privacyshutter houdt de vergadergesprekken privé wanneer dat nodig is met een gemotoriseerde, geïntegreerde elektronische privacyshutter voor gemoedsrust.

Welke Poly Studio heb ik nodig?

Het maken van de juiste keuze uit de Poly Studio oplossingen kan een uitdaging zijn. Onze AV specialisten staan voor je klaar om onze uitgebreide expertise met je te delen. Als partner van Poly hebben we diverse systemen uitvoerig getest en geëvalueerd in ons experience center in De Meern. Wij komen graag langs op jouw locatie om samen te bepalen welke oplossing het best geschikt is. Van levering tot installatie en onderhoud, wij nemen het volledige proces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op vergaderingen zonder gedoe.

Alle Poly oplossingen zijn bestemd voor Teams rooms, Zoom rooms en Google meet rooms. Benieuwd wat het camera en audiobereik is van de verschillende systemen, onderstaande afbeeldingen geven een goed beeld van het bereik.

Huddle meeting room 

Medium meeting room 

Large meeting room 

Boardroom

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Waarom kiezen voor Avictus?

Digitaal samenwerken maakt niet alleen je organisatie toekomstbestendig, maar ook leuker. We denken met je mee en testen elke oplossing, waardoor we de beste oplossing kunnen aanbieden die aansluit bij jouw behoeften. Jouw bedrijf wordt ontzorgd door het team waarin we kennis, advies, installaties en after service aanbieden. We bieden een breed scala aan producten met persoonlijk contact, waardoor jouw vragen en/of problemen snel worden opgelost. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 030-3200577 of vraag direct een offerte aan.

Specialisten

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

Onze andere video conference partners. 

Yealink

Logitech

Nog iets interessants lezen?

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners