Eenvoudig, professioneel en met hoogwaardige kwaliteit vergaderen

Yealink Conference

Yealink, op het gebied van audiovisuele oplossingen, speelt een belangrijke rol bij het faciliteren van effectieve vergaderingen, zowel in persoon als op afstand. Hybride vergaderen, een concept dat steeds belangrijker wordt in moderne zakelijke omgevingen, vereist geavanceerde oplossingen voor videoconferenties. Ben je al bekend met de mogelijkheden die Yealink biedt voor hybride vergaderen? Denk aan hoogwaardige professionele vergadercamera’s, intelligente conference apparatuur en geïntegreerde video conference system. Deze innovatieve technologieën zijn ontworpen om jouw vergaderruimte optimaal in te richten voor zowel fysieke als virtuele vergaderingen. Naast Yealink vergaderapparatuur, bieden we ook Logitech vergaderapparatuur aan. We kijken samen met jouw welke het beste aansluit bij jouw organisatie.

Yealink A10 meetingbar
Yealink A20 meetingbar

Huddle meeting room met Yealink meetingbar A10

De Huddle meeting room met de Yealink Meetingbar A10 is ideaal voor kleinere ruimtes of wanneer je vaak thuis online vergaderd. De Yealink Meetingbar A10 levert 4K HD-video met een kijkhoek van 120 graden voor zuivere en visuele helderheid. Deze videoconference oplossing is voorzien van AI-technologie, inclusief auto framing en speaker tracking. Hierdoor kan er ingezoomd worden op de personen die aan het woord zijn. Met de noise cancelling biedt het de mogelijkheid om ruis uit te sluiten. Door de Yealink MeetingBar A10 toe te passen binnen kleinere vergaderruimtes of thuis wordt de effectiviteit van de vergadering vergroot.

Medium meeting room met Yealink meetingbar A20

De Yealink Meetingbar A20 is een alles-in-één videobar ontworpen voor vergaderruimtes tot 8 personen. Met een 20MP-camera en een 133 graden hoeklens levert de A20 uitstekende videokwaliteit. De ingebouwde AI-technologieën, waaronder auto framing en speaker tracking maken videoconferenties slimmer, hierdoor kunnen de personen worden ingedeeld en is iedereen apart te zien. Met de ruisonderdrukking zorgt de A20 voor een uitstekende audio-ervaring, waarbij iedereen zowel gezien als gehoord kan worden. Ondersteuning voor Cloud videoplatforms zoals Zoom en Microsoft Teams betekent dat er geen aparte pc nodig is. De A20 biedt ook mogelijkheden voor contentdeling en een whiteboard, waardoor vergaderingen communicatiever en collaboratiever worden. Met krachtige functies en een eenvoudige implementatie levert de Yealink Meetingbar A20 uitstekende prestaties voor vergaderingen.

Yealink meetingbar A30
Yealink Boardroom

Large meeting room met Yealink meetingbar A30

In de context van grotere teams en ruimtes adviseren we de Yealink meetingbar A30. Deze is aangedreven door een 8MP en 4K ultra HD-camera met een gezichtsveld van 120 graden legt gedetailleerde opnames vast van de gehele vergaderruimte. Voor een verbeterde betrokkenheid volgt de Yealink meetingbar A30 de sprekers en deelnemers. De speaker en ruis onderdrukkende microfoon zorgen voor een optimale audiokwaliteit. De A30 is uitgerust met een ontwerp met twee camera’s, één voor panoramische beeld en één voor beeldoutput. Met AI-technologie, waaronder auto framing en speaker tracking, ondersteunt de A30 niet alleen automatische framing van groepen op basis van het aantal en de positie van de deelnemers, maar zoomt ook automatisch in op de spreker zonder de camera aan te passen, waardoor de deelnemers zich meer kunnen concentreren op de conferentie.

Boardroom met Yealink MVC

Voor indrukwekkende presentaties en interacties op grotere schaal is er een Yealink conference system voor de extra large meeting room, uit te breiden tot 9 camera’s, de ultieme keuze. Deze opstelling biedt een visuele ervaring door geavanceerde videotechnologieën die soepel schakelen tussen camera’s en lay-outs. Dit maximaliseert de zichtbaarheid van zowel fysieke als externe deelnemers. De configuratie omvat krachtige speakers, meerdere microfoons en echo-onderdrukking, waardoor uitstekende audioprestaties worden verzekerd, zelfs in ruime en akoestisch uitdagende omgevingen. Of het nu gaat om grootschalige presentaties of interactieve vergaderingen, deze oplossing vergemakkelijkt moeiteloos grote bijeenkomsten.

Yealink room configurator

Het maken van de juiste keuze uit de vele beschikbare opties kan een uitdaging zijn. Daarom staan wij voor je klaar om onze uitgebreide expertise met je te delen. Als partner van Yealink hebben we diverse systemen uitvoerig getest en geëvalueerd. Ons doel is om jou een totaaloplossing te bieden die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften. Van levering tot installatie en onderhoud, wij nemen het volledige proces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op vergaderingen zonder gedoe. Voor welke Yealink conference system moet kiezen hangt af van jouw ruimte.

Alle Yealink oplossingen zijn bestemd voor teams rooms maar ook andere platformen werken fijn samen met de Yealink software. Benieuwd hoe het voor jou vergaderruimte eruit komt te zien? Hieronder per ruimte, hoe de oplossing geïnstalleerd kan worden. Ook kunnen wij jouw ruimte via een Yealink room configurator samenstellen, onze specialisten Paul en Michael adviseren jou graag verder.

Huddle meeting room 

Zakelijk vergaderen

Medium meeting room 

Yealink A20 meetingbar

Large meeting room 

Boardroom

Hybride vergaderen

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Waarom kiezen voor Avictus?

Digitaal samenwerken maakt niet alleen je organisatie toekomstbestendig, maar ook leuker. We denken met je mee en testen elke oplossing, waardoor we de beste oplossing kunnen aanbieden die aansluit bij jouw behoeften. Jouw bedrijf wordt ontzorgd door het team waarin we kennis, advies, installaties en after service aanbieden. We bieden een breed scala aan producten met persoonlijk contact, waardoor jouw vragen en/of problemen snel worden opgelost. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 030-3200577 of vraag direct een offerte aan.

Specialisten

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

Nog iets interessants lezen?

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners