Digital Signage

Etalage Display

Wat is een etalage display en hoe kun je het gebruiken? Een etalage display is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal gemaakt om in de etalage van een winkel, kapper, schoonheidssalon, koffiezaak, kantoor of andere vergelijkbare omgeving te hangen. De etalage displays hebben een hogere lichtopbrengst dan standaard professionele displays zodat het display ook goed zichtbaar is met direct zonlicht op de etalage. Door het inzetten van een etalage display laat jij jouw winkel meer opvallen en laat jij jouw gepersonaliseerde content zien aan voorbijgangers.

Waarom investeren in een Etalage display met Digital Signage oplossing?

  • Een Samsung etalage display verhoogt de attentiewaarde van je winkel en vergroot het aantal mensen dat binnenstapt in jouw winkel.
  • Met minimale handelingen kun je jouw klanten en voorbijgangers veel meer vertellen over jouw aanbod, ook na sluitingstijd.
  • De Samsung etalage displays zijn perfect zichtbaar op grote afstand en bij alle weersomstandigheden, zelfs met volle zon.
  • De content management software voor het creëren, inplannen en aanpassen van content is eenvoudig te gebruiken en 24/7 beschikbaar via een internetbrowser.

Met een Etalage Display geef jij jouw etalage de WOW-factor!

Hoe krijg je de content op het etalage display?

Door de ingebouwde signage player te verbinden met het internet en te koppelen aan de Avictus Digital Signage software kun jij achter jouw laptop content maken, veranderen en versturen naar één of meerdere displays tegelijk. Het uploaden van content is erg eenvoudig. Door jouw content in een playlist te plaatsen bepaal je zelf wanneer je welke content wil laten zien.

Wat kan ik met Digital Signage software?

Met de Digital Signage software beheer je zowel de content als de hardware en software van de schermen en kun je alle relevante data verzamelen van afgespeelde content tot gerealiseerde verkopen. De software web-based en is vanaf iedere laptop of PC te benaderen zolang je maar met het internet verbonden bent. In de software kun je ook zelf content ontwerpen als je effecten, tekst of nog extra informatie wil toevoegen.

Hoe groot zijn de etalage displays?

De displays zijn verkrijgbaar in 46, 55 en 75 inch en worden in de meeste gevallen in staande stand gemonteerd. De keuze voor het formaat is afhankelijk van de grootte van jouw etalage en het beschikbare budget. De meeste ondernemers kiezen voor de 55 inch variant voor hun etalage. Het etalage display wordt op een steun geplaatst en afhankelijk van de mogelijkheden op locatie kan dit aan het plafond, verankerd in de vloer of met een vloer tot plafond systeem.

Digital Signage

Specificaties

De specificaties van deze Samsung etalage schermen zijn indrukwekkend. Samsung is niet voor niets ons voorkeursmerk als het gaat om etalagedisplays. Naast dat het display zelfs helder te zien blijft bij zonnig weer, komen afbeeldingen en video’s nog meer tot leven door het Dynamic Crystal Display. Het display converteert afbeeldingen namelijk automatisch naar hogere HDR-kwaliteit voor scherpere contrasten en levendigere kleuren. Tot slot kun je met het handige MagicINFO systeem eenvoudig content uploaden, bewerken en inplannen.

Mocht je meer willen weten in detail over de specificaties van deze etalageschermen, verwijzen we je graag naar deze brochure.

Hoe werkt het?

Avictus levert en installeert het Samsung etalage display en implementeert de narrowcasting software. Als het scherm geïnstalleerd is, leggen we uit hoe het display werkt en hoe je het beste jouw content in kunt laden. Als je helemaal snapt hoe het werkt gaan wij pas weg. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het aanpassen van de content kun je ons bellen of mailen en helpen wij jou direct. Meer lezen over andere digital signage oplossingen doe je hier.

Ben je overtuigd?

Vraag hieronder een offerte of adviesgesprek aan met één van onze specialisten. Wil je eerst even kijken hoe het er uit ziet? Onze klanten zitten vertegenwoordigd door heel Nederland en België en er zit er altijd wel één bij jou in de buurt waar je kunt gaan kijken.

Wil je het display kopen? Dat kan natuurlijk ook, maak een afspraak via de website of bel ons direct op 030-3200577.

Michael Weijers

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?

Samsung Flip 75 inch
22 maart 2024

Digitaal whiteboard

Hybride vergaderen
5 februari 2024

Hybride vergaderen

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.