Digital Signage

Met Digital Signage bereik jij jouw doelgroep

Wat is Digital Signage en hoe kun je het gebruiken? Een Digital Signage system ook wel Narrowcasting genoemd is communiceren naar een doelgroep via één of meerdere beeldschermen. Met Digital Signage schermen creëer je een hogere attentiewaarde dan met een statisch beeld zoals bijvoorbeeld een poster. Door beweging en afwisseling te laten zien in de content valt jouw boodschap meer op. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment en kunt dit slim schaalbaar inzetten voor slechts één of meer dan 1.000 schermen.

Digital Signage

Ontdek jouw voordelen met digital signage 

We helpen je graag verder

Voordelen professionele Digital Signage oplossing:

  • Communiceer effectief met jouw doelgroep via opvallende schermen;
  • Maak, beheer en distribueer digitale content via ons online digital signage platform;
  • Verbind meerdere schermen aan elkaar en deel content eenvoudig met jouw doelgroep;
  • Geen losse mediaplayers nodig met Samsung Smart Signage displays;
  • Bespaar op drukwerk en distributie hiervan door communicatie te digitaliseren.

Interne display communicatie op kantoor

Met Digital Signage op kantoor kan bedrijfsinformatie, verkeersinformatie, weerinformatie een welkomstboodschap of andere relevante informatie gecommuniceerd worden met werknemers of klanten. Met een digital signage display bij de entree, in de gang, de kantine of andere drukke plekken op kantoor bereik je sneller jouw doelgroep en valt jouw boodschap extra op.

Etalage display voor jouw winkel

Trek meer aandacht met een digital signage display in de etalage van jouw winkel. De etalage displays hebben een lichtopbrengst dat meer dan 10x hoger is dan jouw televisie thuis. Zelfs met direct zonlicht op het etalage display is de content goed zichtbaar. Bereik al het voorbij komend publiek om jouw winkel meer te laten opvallen. Lees hier meer over etalage displays.

Digitaal menu voor horeca

Digitaliseer de oude menuborden en combineer dit met opvallende content door het inzetten van digital signage displays. Je kent het waarschijnlijk van de grote fastfood ketens en tankstations waar je via digitale menuboren en content lekker gemaakt wordt om iets te kopen. Zowel voor kleinere als grote ondernemers is het haalbaar en betaalbaar om menuborden te digitalisren om zo meer aandacht te trekken en makkelijker aanpassingen te kunnen maken in jouw menu. Slimme digital signage software maakt het zelfs mogelijk om van meerdere displays één display te maken en content in elkaar over te laten lopen.

Hoe werkt Digital Signage of narrowcasting?

Door digital signage displays of signage media players te verbinden met het internet en te koppelen aan onze digital signage software kun jij achter jouw laptop content maken, veranderen en versturen naar één of meerdere displays tegelijk.

Wat kan ik met Digital Signage software?

Met de digital signage software beheer je zowel de content als de hardware en software van de schermen en kun je alle relevante data verzamelen van afgespeelde content tot gerealiseerde verkopen. De software is web-based en is vanaf iedere laptop of PC te benaderen zolang je maar met het internet verbonden bent. l

Welk type scherm heb ik nodig voor narrowcasting?

De keuze voor het scherm is geheel afhankelijk van de locatie. Heb je veel lichtinval, wil je kleine tekst tonen of wil je juist jouw content groots laten opvallen.

De Samsung Smart Signage Displays hebben een ingebouwde signage media player die verbonden kan worden met onze  software. Met deze Samsung displays heb je dus geen extra hardware mediaplayer nodig om Digital Signage mogelijk te maken. Dit is niet alleen een stuk voordeliger maar ook een stuk betrouwbaarder dan wanneer je een extra media player toevoegt aan jouw scherm.

Voor welke branche wil jij een professionele display?

Digital Signage Salon

Digital signage in jouw salon of winkel

Salon & Retail

Creëer een heerlijke kapper of winkel ervaring met de juiste content op een professionele display

Digital Signage Kiosk

Wil je wat bestellen?

Horeca

Eenvoudig jouw menu laten tonen door Digital Signage kiosk

Digital Signage kantoor

Geef jouw bezoekers een warm welkom 

Kantoor

Visuele weergave van bijvoorbeeld het weer, de afspraken, en of verwelkom belangrijke gasten

Een digital signage video wall zo groot als jij dat wil

Wil jij groots communiceren in jouw winkel, entree van het kantoor, auditorium of andere plek waar de grootte van belang is dan kun je dat doen met een digital signage video wall. Bij een video wall heb je de keuze voor losse display panels van 46 of 55 inch die je aan elkaar kunt koppelen om een groot beeldscherm te maken of een LED video wall waarbij je geen zichtbare randen hebt tussen de display panels en waarbij de digital signage video wall zo groot gemaakt kan worden als jij dat wil.

Indoor en outdoor LED video walls

Wanneer je een naadloos groot beeldscherm wil maken kun je dit het best doen met een LED video wall. Steeds meer bedrijven kiezen voor LED video walls om groots te kunnen communiceren. Een aantal jaar geleden was er nog niet heel aanbod in LED en waren prijzen een stuk hoger dan nu. Door de grotere vraag aan aanbod van nu zijn ook de prijzen een stuk aantrekkelijker geworden.

De keuze voor een LED video wall is afhankelijk van de kijkafstand en de lichtinval op de LED video wall. Voor een korte kijkafstand heb je een kleine pixel pitch nodig en voor een verre kijkafstand volstaat een grote pixel pitch. De pixel pitch is de afstand tussen de verschillende led lampjes waarbij de kleinste pixel pitch op dit moment 0,63mm is en de grootste 20,8 mm.

Outdoor digital signage

Wanneer je de LED video wall wil gebruiken voor outdoor digital signage, oftewel gebruiken in een lichte omgeving zoals een etalage, buiten op de gevel of een andere omgeving waar veel buitenlicht van toepassing is, dan kies je voor een LED video wall met een hoge lichtopbrengst. Wanneer de LED video wall alleen binnen wordt gebruikt en geen direct zonlicht op de video wall schijnt kun je kiezen voor een lagere lichtopbrengst. De lichtopbrengst wordt veelal in nit uitgedrukt en loopt uiteen van 350 nit tot 8.000 nit.

Indoor digital signage video walls

Met een indoor video wall koppel je meerdere 46 of 55 inch displays aan elkaar om een groter beeld te creëren. Het voordeel van een digital signage video wall is dat het een stuk voordeliger is dan een LED video wall met vergelijkbare beeldkwaliteit. Bij een video wall zit je gebonden aan de 16:9 beeldverhouding van het display en zul je altijd een zwarte basel (rand van het beeldscherm) zien tussen de verschillende displays. 0,44 mm is op dit moment de dunste basel die beschikbaar is zodat je minimaal ziet dat het meerdere video wall displays zijn.

Je kunt de digital signage video wall displays doorlussen zodat je maar één HDMI bron nodig hebt om content te krijgen op het totale gecreëerde beeldscherm. Wil je een lange video wall maken met meerdere displays horizontaal naast elkaar of wil je liever een groot beeld creëren waarbij je de 16:9 beeldverhouding kunt behouden? De combinaties die jij kunt bedenken zijn mogelijk met een indoor digital signage video wall.

Video Led wall

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een goede en geschikte digital signage oplossing is van verschillende factoren afhankelijk. Er zijn al digital signage oplossingen vanaf €700,00 maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf zou willen. Wil je een live demonstratie van de verschillende digital signage oplossingen? We nodigen je graag uit in onze experience center of online in een video meeting.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen. Wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Audiovisuele specialisten

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

Nog iets interessants lezen?

Samsung Flip 75 inch
22 maart 2024

Digitaal whiteboard

Hybride vergaderen
5 februari 2024

Hybride vergaderen

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.