Multifunctionele printers

Multifunctionele printer leasen of kopen

Wil je kunnen scannen, kopiëren, printen en eventueel nog faxen? Dan heb je een multifunctionele printer nodig. De multifunctionele printer is er in veel varianten, van een kleine kantoorprinter tot een grote hoog volume A3 printer voor productie printen en scannen of het maken van gepersonaliseerde boekjes. Een multifunctionele printer staat daarom ook wel bekend als een all in one printer omdat het meerdere functies kan hebben. Als gebruiker kan je kiezen welke functies daadwerkelijk nodig zijn voor jou en dit is aan te passen op te printer, waardoor je dus nooit teveel betaald voor iets wat je niet gebruikt.

Multifunctionele printer

Wij denken met jou mee

Ontdek jouw zakelijke print voordeel

Voordelen Multifunctionele printer 

 • Efficiëntie: afdrukken, kopiëren, scannen, faxen, perforeren, nieten, het maken van boekjes;
 • All in one printer: meerdere functies in één apparaat; scannen, printen en kopiëren
 • Kostenbesparend: lage afdrukkosten voor kleur en zwart-wit afdrukken;
 • Tijdbesparend: Snel besturingssysteem voor snelle afhandeling van print en scantaken;

Een multifunctionele printer leasen of kopen?

Wil je zelf investeren in apparatuur of betaal je liever een vast bedrag per maand voor de huur of lease van de multifunctional printer? Avictus heeft voor ieder budget en iedere wens een geschikte oplossing, van een kleine HP A4 multifunctionele printer tot een grote HP A3 multifunctionele printer. Alle multifunctionele printers zijn uitgevoerd met print en scan functie en kan worden uitgebreid met meerdere papierlades, automatische niet en sorteerunits of eventueel een automatische boekjesmaker.

Wil je kunnen op- en afschalen binnen het printcontract? Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing, je kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte HP printers huren en kopen.

Wat is een multifunctionele printer?

Een multifunctionele printer (MFP) is een printer dat verschillende functies combineert, zoals printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze alles-in-één oplossing is ontworpen om ruimte te besparen en de efficiëntie te verhogen, zowel in thuisomgevingen als op kantoren. In plaats van afzonderlijke apparaten voor elke taak te hebben, biedt een multifunctionele printer een geïntegreerde benadering voor documentverwerking.

Multifunctionele printers zijn vaak uitgerust met geavanceerde functies zoals draadloze connectiviteit, waardoor gebruikers eenvoudig kunnen printen vanaf laptops, smartphones en tablets. De veelzijdigheid van een multifunctional printer maakt het een onmisbaar hulpmiddel in moderne werkomgevingen. Het kan helpen om tijd en kosten te besparen door verschillende taken te centraliseren en processen te automatiseren. Bovendien zijn veel MFP’s ontworpen met gebruiksvriendelijke interfaces, waardoor ze toegankelijk zijn voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus. Een multifunctional printer biedt een robuuste en flexibele oplossing voor uiteenlopende behoeften.

Servicecontract

Naast de lease of koop van de printer bieden wij de mogelijkheid voor een servicecontract. In het servicecontract is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor een aantal kleuren en zwart/wit afdrukken of kun je afrekenen op daadwerkelijk gebruik met een vaste prijs per gemaakte afdruk.

Daarnaast wil jij als klant wil niet bezig hoeven zijn met onderhoud en beheer van de printers. Het enige wat jij als klant hoeft te doen is het vervangen van de supplies en andere parts die we jullie automatisch opsturen.

Wat zit er in een servicecontract inbegrepen?

 • Benodigde toners, drums en toneropvang bakken.
 • Voorrijkosten, arbeidsloon bij preventief en correctief onderhoud.
 • Onderdelen die nodig zijn voor onderhoud of eventuele reparaties.
 • Managed print services voor het beheer en rapportage van de printers & scanners
 • Gebruik van het online service portaal voor het aanvragen en inzien van verstoringen.

Partner van HP

Avictus is één van de weinige HP Amplify partner en kan het totale zakelijke HP printer portfolio adviseren, leveren, installeren en servicen. HP printers staan al jaar en dag bekend als betrouwbare printers voor op kantoor. Als HP partner nemen wij jouw printbeheer uit handen en zorgen wij ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het beheer en onderhoud van de printers.

HP Managed Print

De nieuwe line-up zakelijke HP multifunctionele printers

Multifunctionele printer

HP Laserjet E786dn

Zakelijke printer

HP Laserjet E786z flow

HP printer

HP Laserjet E877dn

Kantoor printer

HP Laserjet E877z Flow

HP Laserjet E877dn

HP Laserjet X58045dn

HP Laserjet X58045z Flow

HP Laserjet X58045zs

HP Laserjet E55745dn

HP Laserjet E50145dn

HP Laserjet E52645dn

HP Laserjet E47528f

HP Laserjet E60155dn

HP Laserjet E62655dn

Printoplossing bij Avictus

 • Krijg inzicht in jouw printverbruik en ontvang automatisch toners, drums en service om stilstand te voorkomen.
 • Wij zijn HP Managed Service partner voor het leveren, installeren, beheren en servicen van het complete HP printportfolio.
 • Online service portaal voor het aanmelden en inzien van servicevragen.
 • Een multifunctional printer huren of kopen met een all-in service overeenkomst voor een vast maandbedrag.
 • Grote voorraad nieuwe en gebruikte apparatuur voor snelle levering en installatie door heel Nederland en België.
Multifunctional printer

Ontdek meer

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een best passende multifunctional printer is afhankelijk van het beoogde gebruik. Verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het verwacht aantal afdrukken in kleur en zwart/wit, het aantal papierlades, de wens om setjes te kunnen nieten en sorteren, mogelijkheid voor beveiligd printen of de ruimte waar de multifunctional printer komt te staan bepalen de keuze voor een nieuwe oplossing.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Nog iets interessants lezen?

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!