Meer dan 10 jaar ervaring

Oplossingen die het verschil maken

Avictus is ontstaan vanuit de filosofie dat het voor ieder bedrijf mogelijk moet zijn om toegang te krijgen tot de best mogelijke digitale communicatie oplossingen die de markt biedt. Jij bent op zoek naar een oplossing en wij hebben alvast voor jou uitgezocht wat het best geschikt is en past bij jouw budget.

Het is ongelooflijk hoe snel de technologische ontwikkelingen elkaar opvolgen, wat het voor ondernemingen uitdagend maakt om te bepalen waarin ze wel en waarin ze juist niet mee moeten gaan. Het team van Avictus zet zich voortdurend in om totaaloplossingen te creëren voor het makkelijker, leuker en vaak voordeliger communiceren middels technologie. 

Directie Avictus

Wij geloven dat mensen van mensen kopen en dat onze klanten het prettig vinden om te weten en zien wie er achter Avictus zitten. De drie eigenaren van Avictus vormen ook de directie van de organisatie. Wie anders kan jou beter uitleggen wie we zijn, wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen dan de eigenaren zelf? Wij kijken graag samen met jou of er een match is tussen jouw organisatie en die van ons in een vrijblijvende kennismaking. “Ik kom graag bij klanten om te horen en zien welke uitdagingen er zijn zodat wij ons product- en dienstenaanbod continu kunnen verbeteren en uitbreiden” aldus Matthijs.

Matthijs Lamme

Maak kennis met:

Matthijs Lamme

Martijn print specialist

Maak kennis met:

Martijn de Roos

Maak kennis met:

Marco Vlaanderen

Samsung Business Center en Avictus

Wat is de relatie?

Wij zijn ooit begonnen als Samsung Business Center en hebben gemerkt dat de naam niet dekkend is voor hetgeen dat wij als organisatie doen. Samsung Business Center is ontstaan uit een initiatief van Samsung Electronics Benelux om voor het gehele zakelijke portfolio van Samsung een totaaloplossing te kunnen bieden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons onder de naam Samsung Business Center ontwikkeld tot specialisten op het gebied van printen & scannen, beeld & geluid en moderne werkplek oplossingen. Om totaal oplossingen te creëren zijn wij gaan samenwerken met meerdere hard- en software leveranciers aanvullend op, of ter vervanging van de hardware van Samsung. Dit leidde bij klanten soms tot verwarring omdat de naam Samsung Business Center doet vermoeden dat je alleen Samsung producten levert.

In 2019 is de naam Avictus bedacht als samenvoeging van AV (audiovisueel), ICT  (informatie- en communicatietechnologie) en US als de drijvende kracht achter al het moois dat Avictus te bieden heeft. Sindsdien zijn wij gaan bouwen aan de identiteit van Avictus met als doel om in 2030 de meest invloedrijke leverancier te zijn voor digitale communicatie oplossingen. Voor ons betekend dat, dat als jij voor jouw organisatie op zoek bent naar een oplossing voor printen & scannen, beeld & geluid of de moderne werkplek je Avictus altijd in overweging zult nemen. Tot 2030 en daarna zullen wij ons blijven inzetten om mooie projecten op te leveren, blije en tevreden klanten te maken en voor jullie uit blijven zoeken welke technologische ontwikkelingen er zijn en dit vertalen naar  een totaaloplossing passend bij ieder budget. 

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Meer weten over

Onze partners

Met deze merken werken wij samen