Klantcase

Vergader-, communicatie en print oplossing bij Stichting Sekondant

Sekondant faciliteert diverse kennisinstituten op het gebied van zorg en welzijn, zoals Movisie, het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en Vilans. Sekondant verzorgt alle wensen en behoeften met betrekking tot IT, facilitaire zaken en gebouwbeheer, een ideale partner voor ons dus! Toen de vraag kwam om meerdere verdiepingen in het gebouw uit te rusten met moderne vergaderoplossingen voor hybride vergaderen zijn we met veel plezier aan de slag gegaan om bij Sekondant er iets moois van te maken!

Wat hebben we opgeleverd?

  • Verrijdbare displays met conference camera
  • Draadloos BYOD video vergaderen
  • Draadloos presenteren
  • Multifunctional printers
  • Print management software
  • Follow-me printen
De geleverde oplossingen van Avictus worden enthousiast door onze werknemers gebruikt. Wij zijn er erg blij mee``
Bring your own device video vergaderen en draadloos presenteren

Bij Sekondant zijn wij er vanuit gegaan dat alle medewerkers hun eigen laptop gebruiken voor het video vergaderen in de vergaderruimtes. In de ruimte kun je de dongel van de Barco Clickshare Conference gebruiken om het beeld van de laptop draadloos te delen met het grote beeldscherm. Op het moment dat jij een videomeeting wilt starten in de desbetreffende ruimte., dan maakt Barco Clickshare Conference draadloos de connectie met de Logitech conference oplossing.

Het enige wat de werknemer of gast nodig heeft is een eigen laptop.

In de grotere ruimtes is gekozen voor professionele plafondmicrofoons van Shure. Dit systeem zorgt ervoor dat ruis op de achtergrond, ook in grote ruimtes, verdwijnt en hierdoor iedereen goed hoorbaar is.

Video conference
Teams
Video bellen
Samsung en Logitech
Verrijdbare video vergaderoplossing

Voor in de grotere vergader- en/of  trainingsruimtes is gekozen voor een verrijdbare opstelling. Het 85 inch Samsung professional display is gemonteerd op de elektrische in hoogte verstelbare mobiele lift van ErgoXS. Deze lift is uitgevoerd met een afsluitbare kast achter het display waarin alle kabels, randapparatuur en stroompunten zijn weggewerkt. De gebruikers kunnen de oplossing zelf verplaatsen van de ene naar de andere ruimte wanneer dit gewenst is.  Om te presenteren of video vergaderen wordt hier ook gebruik gemaakt van de Barco Clickshare Conference.

Draadloos presenteren met Barco Clickshare

In verschillende openbare en te reserveren vergaderruimtes is gekozen om de gebruikers de mogelijkheid te geven om makkelijk het beeld van hun laptop te kunnen delen op de aanwezige displays. Ook hier kan men de usb-dongel van Barco Clickshare gebruiken om de laptop te verbinden aan het display. Met een simpele druk op de knop van de dongel wordt het beeld van de laptop gedupliceerd op het grote display. Wanneer gebruikers niet verbonden zijn met het wifi netwerk wordt dit ook automatisch tot stand gebracht door de dongel met de laptop te verbinden.

Cloud Printen
Multifunctional printers met Follow-me

Stichting Sekondant heeft gekozen voor zeven gelijke A3 kleuren multifunctionals met een niet optie. De gebruikers sturen hun afdruk via Papercut naar de printer en kunnen deze ophalen met hun persoonlijke pincode of pas die ook gebruikt wordt om binnen te komen in het kantoor. Doordat de gebruiker zich altijd kenbaar moet maken bij de printer kan er op beheerders niveau exact inzichtelijk gemaakt worden wie wat print en scant tegen welke kosten. Wanneer gebruikers aangemeld zijn op de multifunctional printer kunnen ze éénvoudig scannen naar hun eigen locaties in een mailbox of een gedeelde/persoonlijke map in de cloud of lokaal.

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Matthijs denkt ook graag met jou mee over de inrichting van jouw vergaderruimtes en een geschikte printoplossing. Ben je benieuwd wat we voor jouw berdrijf kunnen doen? Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.