Klantcase

Het nieuwe hoofdkantoor van Zanders

Adviesbureau Zanders verhuisde eind 2021 met haar hoofdkantoor van Bussum naar Utrecht. En wat is het gaaf geworden! Omdat we super trots zijn op onze bijdrage aan het project, zijn we bij Zanders langs gegaan om het eindresultaat met jullie te delen. Ook de kantoren in Antwerpen en Londen zijn met dezelfde oplossingen ingericht.

Wat hebben we opgeleverd?

  • Microsoft teams room vergaderruimtes
  • BYOD vergaderruimtes
  • Ruimte reservering
  • Multifunctional printers
  • Print management software
  • Follow-me printen
De oplossingen van AVICTUS hebben het samenwerken in teams veel leuker en makkelijker gemaakt. De ruimtes zijn doorlopend in gebruik en we hebben daarom dit als standaard inrichting voor alle kantoren gekozen. Het is een groot succes.``
Teams room video vergaderen met touchscreen en aansturing vanaf de tafel

De werknemers van Zanders nodigen de vergaderruimte uit vanuit hun outlook agenda. Vanaf dat moment staat de meeting klaar op het gekozen tijdstip en kun je een videomeeting starten via de Logitech Tap. Wanneer men ook het beeld van de laptop wil delen kan dit eenvoudig worden aangesloten via de HDMI kabel uit de Extron Cable Cubby die netjes zit weggewerkt in de tafel. De Logitech Rallybar zorgt voor optimaal geluid en brengt de deeleners aan de vergadering goed in beeld.

Verrijdbare video vergaderoplossing

In de flexibel in te richten ruimtes is er gekozen voor een verrijdbare opstelling van ErgoXS in combinatie met de Samsung Flip 75 inch en Logitech Rallybar. Deze opstelling is ingericht als Microsoft Teams room zodat je set ook kunt reserveren in de Outlook agenda. Is er geen reservering gemaakt dan kan ad-hoc een meeting worden gestart vanaf het touchscreen. In de ErgoXS trolley hebben wij een HDMI inprikpunt en stekkerblok gemonteerd zodat makkelijk het beeld van de laptop gedeeld kan worden in een video meeting of tijdens een presentatie en dat ook de laptop opgeladen kan worden.

Ruimte reservering gekoppeld aan Outlook

Wanneer de medewerkers een vergaderruimte uitnodigen in de Outlook agenda dan wordt deze op de dag van de reservering weergegeven op het Evoko Room Booking touchscreen. Zo kunnen andere medewerker bij de vergaderruimte direct zien wanneer deze bezet is en wie deze heeft gereserveerd. Is de ruimte vrij dan kan men op het touchscreen direct een reservering maken en wordt de ruimte ook gereserveerd in de Outlook agenda. Komt iemand niet opdagen bij een reservering dan wordt deze automatisch uit de agenda gehaald zodat iemand anders gebruik kan maken van de vergaderruimte.

Bring your own device huddle room

Wanneer men geen vergaderruimte heeft gereserveerd maar toch even snel wil overleggen wordt de huddle room gebruik. De Samsung Flip 55 inch wordt gebruikt om het beeld van de laptop te delen en/of te tekenen in documenten. Wanneer alleen aantekeningen worden gemaakt dan kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde whiteboard functionaliteit. De gemaakte aantekeningen kunnen makkelijk worden gedeeld per mail vanaf de Samsung Flip. Om de Logitech Meetup conference camera te gebruiken wordt op de eigen laptop een meeting gestart en sluit je de Meetup aan via de USB aansluiting die uit Extron Cable Cubby in de tafel komt.

Geen zichtbare kabels maar alles netjes weggewerkt

Om alles netjes en gebruiksvriendelijk te houden heeft Zanders gekozen voor de Extron Cable Cubby. De aansluitingen naar de conference camera en het display lopen onder de vloer door naar de vergadertafel. De Cable Cubby heeft een automatisch oprolmechanisme zodat de kabels met een drukknop weer automatisch in de tafel verdwijnen.

Multifunctional printers met Follow-me

Er is gekozen voor één centrale plek waar de gebruikers hun prints, scans en kopieën kunnen maken. De gebruikers hebben maar één printdriver en kunnen hun gemaakte afdrukken op beide multifunctional printers vrijgeven met persoonlijke pincode. Wanneer de ene multifunctional bezet is kan men uitwijken naar de andere om efficiëntie en snelheid te behouden. Wanneer de gebruiker is ingelogd met zijn of haar persoonlijke code dan worden ook de scanlocaties geladen die voor hem of haar van toepassing zijn.

Matthijs Lamme

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Matthijs denkt ook graag met jou mee over de inrichting van jouw vergaderruimtes en een geschikte printoplossing. Ben je benieuwd wat we voor jouw berdrijf kunnen doen? Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.