Klantcase

Op bezoek bij EBN

Energie Beheer Nederland (EBN) is een partij die een deel van het beleid uitvoert voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Bij belangrijk overleg over o.a. onze energietransitie en andere belangrijke kwesties hoort natuurlijk een omgeving die aansluit bij de moderne vergaderbehoeften van overheidsinstellingen. Je kunt ontzettend veel tijd besparen door communicatie oplossingen te gebruiken die met één druk op de knop altijd werken. Daarnaast is de behoefte om hybride vergaderen aangenaam en vlekkeloos te kunnen faciliteren enorm toegenomen. Wij hebben voor EBN gezorgd dat zij nu ook Hybride kunnen vergaderen en meer.

Wat hebben we opgeleverd?

  • Een professionele webinar- en presentatieruimte
  • Meerdere BYOD video vergaderruimtes
  • Meerdere Microsoft Teams rooms met professionele microfoons, camera en aansturing
De specialist van Avictus heeft goed met ons meegedacht hoe we onze gebruikers laagdrempelig gebruik kunnen laten maken van video vergaderen.
Dual display Teams room opstelling met speaker tracking camera

Start de Teams meeting met de Logitech Tap en zie zowel de deelnemers en de gedeelde presentatie tegelijk op twee displays. De camera’s volgen de actieve sprekers en schakelt automatisch met een ingezoomd frame naar de volgende spreker. Zowel de grootte van het frame (tight, medium, wide) als het snelheid van schakelen (slow, medium, fast) is naar voorkeur aan te passen.

Bring you own device meeting room

Start de video meeting op jouw eigen laptop en verbind deze draadloos aan het display, de camera, speakers en microfoon van de ruimte. De draadloze verbinding wordt gemaakt met de Barco Clickshare CX versie. De gebruiker kan de Barco button aansluiten in de USB input van zijn of haar laptop en met een druk op de knop draadloos verbinden om de videomeeting te starten.

Logitech
Online en hybride evenementen met een eigen webinar ruimte

Om online evenementen te organiseren bij EBN is er op de begane grond een ruimte aangewezen als presentatieruimte voor groepen tot 40 personen. Hiervoor is onder andere een display, aanvullende audio en de draadloze presentatieoplossing van Barco Clickshare gebruikt. Aan deze inrichting hebben wij drie PTZ camera’s, draadloze microfoons, plafond speakers, een live productie controller en 2 afkijkmonitoren toegevoegd.

Door deze apparatuur toe te voegen aan de bestaande configuratie is het mogelijk geworden om zelfstandig:

  • Live Webinars organiseren in de ruimte zonder apparatuur te hoeven verplaatsen
  • Eenvoudige, maar veelzijdige professionele regie
  • Hybride presentaties organiseren: publiek in de zaal en publiek op afstand
  • Lokale presentaties presenteren inclusief microfoonversterking
Webinar
Paul

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Paul denkt ook graag met jou mee over de inrichting van jouw vergaderruimtes en een geschikte printoplossing. Ben je benieuwd wat we voor jouw berdrijf kunnen doen of wil je meer informatie over de producten die wij hebben geplaatst bij EBN? Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.