Print Management Software 

Printopdrachten vrijgeven met een pas of pincode op een willekeurige printer

Het beveiligen van de printomgeving, het beheersen van de kosten en het optimaliseren van print en scanprocessen zijn de redenen waarom klanten voor Print Management Software van Papercut kiezen. Met Print Management software worden de afdrukken van jouw gebruikers eerst naar een centrale printserver (lokaal of in de cloud) verstuurt in plaats van direct naar de bedrijfsprinter, multifunctionele printer of plotter. De software wordt ook wel follow-me of follow-you software genoemd omdat je de afdruk op iedere willekeurige printer in jouw bedrijf kunt ophalen. Het maakt niet uit hoe groot jouw organisatie is, wat voor printers je gebruikt of met welk besturingssysteem je werkt. De software is merkonafhankelijk en kan op ieder systeem werken.

Wat kun je met Papercut print management software?

  • Print met follow-me eenvoudig van iedere willekeurige printer of multifunctional wanneer jij dat wil.
  • Beveilig al je printtaken voor, tijdens en na het printen en geef deze vrij met een tag, pas of persoonlijke pincode.
  • Krijg mogelijkheden voor centraal beheer, controles en het rapportages van het print/scan gebruik op device, gebruikersgroep of specifieke gebruiker.
  • Verlaag je footprint en kosten door inzicht te krijgen in wie wat verbruikt en tegen welke kosten
  • Scan naar gedeelde of persoonlijke locaties op Sharepoint, Google Drive, Dropbox of Onedrive.
  • Accurate OCR engine voor alle scanopdrachten en scheid documenten o.b.v. een blanco pagina.

Waarom Papercut print management?

Wil inzicht hebben in het verbruik per gebruiker of afdeling, wil je het printverbruik en daarmee kosten verminderen, wil je dat documenten beveiligd geprint kunnen worden, wil je de traceerbaarheid van documentstromen verhogen en wil je het scannen naar persoonlijke locaties makkelijker maken en dat allemaal kunnen beheren in een tool? Dit kan met Papercut MF.

Beveiligd afdrukken

Geen rondslingerende vertrouwelijke gegevens of afdrukken die nooit bij de printer worden opgehaald. De gebruikers geven de printopdracht vrij met een pas, pincode of mobiele app als zij bij de printer staan. Door in te loggen op een multifunctional printer weet het systeem wie je bent en maak je gebruik van de instellingen die voor jou bedoeld zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met één druk op de knop scannen naar je eigen email, netwerkmap of cloud opslag.

Cloud of on-premise software?

Voorheen had je, om de software te kunnen gebruiken, altijd een printserver nodig om de software op te installeren. Nu steeds meer organisaties overstappen naar cloud-based applicaties worden in veel gevallen de eigen servers uitgefaseerd.

Je hebt de keuze om de software te installeren op een eigen server, op een private cloud server of via de cloud oplossing van de Print Management oplossing. In dat laatste geval heb zelf geen omkijken of kosten aan het beheren en onderhouden van een server.

Inzicht in verbruik

De rapportage tool van de software geeft jou inzicht in het print en scan verbruik van de gebruikers of verschillende afdelingen. De rapportages geven je inzicht waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe je zou kunnen bijsturen om kosten te beheersen en het printerpark efficiënter in te richten. Je kunt in de tool aangeven of je rapporten automatisch eenmaal per tijdsperiode ontvangt op één of meerdere mailadressen. De rapporten zijn helemaal te personaliseren zodat je de informatie krijgt die voor jouw organisatie van toepassing is.

Nog niet uitgelezen over de printoplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant:

Wil je zelf rondkijken in de demo omgeving?

Bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn in de online demo omgeving van Papercut MF. De inloggegevens zijn:

  • Gebruikersnaam: admin – Wachtwoord: password
  • Gebruikersnaam: student – Wachtwoord: password

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet helemaal weet hoe de oplossing voor jouw organisatie kan bijdragen aan kostenbesparing en het efficiënter maken van documentstromen. Dit laten we je graag zien in een demo van de oplossing. Wil je zelf al een kijkje nemen in de beheertool van de software kan dat via bovenstaande link. Wil je de software uitproberen op jouw eigen printers of komen bekijken bij ons op locatie plan dan een afspraak in met één van onze specialisten.

Avictus specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?