Bedrijfsprinters

Bedrijfsprinter huren of kopen met servicecontract

Wil je een betrouwbare apparaat voor alleen printen van zwart/wit of kleuren documenten? Dan heb je een bedrijfsprinter nodig. Wil je ook kunnen scannen en kopiëren kijk dan naar een multifunctional printer. De HP bedrijfsprinter is er in vele varianten, van kleine desktop printer tot een grote productieprinter met meerdere papierlades. De HP printers worden gebruikt op kantoor, in een magazijn of als balieprinter.

Waarom jouw printoplossing via Avictus?

  • Krijg inzicht in jouw printverbruik en ontvang automatisch toners, drums en service om stilstand te voorkomen.
  • Wij zijn HP Managed Service partner voor het leveren, installeren, beheren en servicen van het complete HP printportfolio.
  • Online service portaal voor het aanmelden en inzien van servicevragen.
  • Een bedrijfsprinter huren of kopen met een all-in service overeenkomst voor een vast maandbedrag.
  • Grote voorraad nieuwe en gebruikte apparatuur voor snelle levering en installatie door heel Nederland en België.

Bedrijfsprinter huren of kopen?

Wil je zelf investeren in apparatuur of betaal je liever een vast bedrag per maand voor de huur of lease van de bedrijfsprinter? Avictus heeft voor ieder budget en iedere wens een geschikte oplossing, van een kleine HP A4  printer tot een grote HP A3 kleuren printer.

Naast de huur of koop van de printer bieden wij de mogelijkheid voor een servicecontract. In het servicecontract is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken voor een aantal kleuren en zwart/wit afdrukken of kun je afrekenen op daadwerkelijk gebruik met een vaste prijs per gemaakte afdruk.

Wil je kunnen op- en afschalen binnen het printcontract? Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing, je kunt zowel nieuwe als gebruikte HP printers huren en kopen

Partner van HP

Avictus is één van de weinige HP Amplify partner en kan het totale zakelijke HP printer portfolio kan adviseren, leveren, installeren en servicen. HP printers staan al jaar en dag bekend als betrouwbare printers voor op kantoor. Grote kans dat je zelf al een HP printer of multifunctional hebt staan. Als HP partner nemen wij jouw printbeheer uit handen en zorgen wij ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het beheer en onderhoud van de printers.

Bedrijfsprinter

Nog niet uitgelezen over de printoplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant:

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een best passende printer is afhankelijk van het beoogde gebruik. Verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het verwacht aantal afdrukken in kleur en zwart/wit, het aantal papierlades, de wens voor meerdere uitvoerbakken, de mogelijkheid voor beveiligd printen of de ruimte waar de printer komt te staan bepalen de keuze voor een nieuwe oplossing.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?