Grootformaat printers en plotters

Grootformaat printers en plotters voor het printen en scannen tot A0 formaat

Wil je op groter formaat kunnen printen dan A3 dan kom je uit op een grootformaat printer, ook wel een plotter genoemd. Met grootformaat printers kun je printen op A3, A2, A1 en A0 formaat en print je niet op losse vellen maar wordt er vanaf een rol papier geprint. Dit zorgt ervoor dat je niet beperkt bent in de lengte van de totale afdruk. De HP grootformaat printers kun je verdelen in de categorieën Technische plotter (CAD en GIS-plotters) en de grafische plotter (grootformaat fotoprinters).

Waarom jouw plotter via Avictus?

  • Krijg een persoonlijk advies over welke plotter het best geschikt is voor jouw wensen.
  • Mogelijkheid voor een product demo bij jou op locatie.
  • Online service portaal voor het aanmelden en inzien van servicevragen.
  • Levering, installatie en gebruikerstraining bij jou op locatie.
  • Verbruiksmaterialen zijn simpel te bestellen in de Avictus shop

Technische plotter

Print je voornamelijk technische/CAD tekeningen dan heb je een Technische plotter nodig. Deze plotters worden veel gebruikt in de bouw, architectuur, installatiebureaus en andere technische branches. Bij de technische plotter ligt de focus op een hoog detailniveau in de afdruk zodat lijntekeningen goed weergegeven worden.

Grafische plotter

Print je voornamelijk posters, foto’s of andere vol vlak afbeeldingen op groot formaat dan heb je een grafische plotter nodig. Deze plotters worden veel gebruikt in de reclame, advertentie en fotografie markt. Bij de grafische plotter ligt de focus op het printen van vol vlak afbeeldingen op hoge kwaliteit. Denk daarbij bij een ABRI poster zoals je in bijvoorbeeld bushokjes ziet.

Multifunctionele plotter

Wil je ook op groot formaat scannen dan heb je een multifunctionele plotter nodig. Deze zijn verkrijgbaar als technische en grafische plotter.

Plotter huren of kopen?

Wil je zelf investeren in apparatuur of betaal je liever een vast bedrag per maand voor de huur of lease van de grootformaat printer? Avictus heeft voor ieder budget en iedere wens een geschikte oplossing, van simpele plotter voor sporadisch gebruik tot hoog volume plotters voor het productiewerk.

Nog niet uitgelezen over de printoplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant:

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een best passende grootformaat printer is afhankelijk van het beoogde gebruik. Verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de typen documenten dat geprint gaat worden , de kleurdekking van de geprinte pagina’s, de mogelijkheid voor scannen en kopiëren, wil je automatisch kunnen vouwen of wil je het apparaat meenemen in een print management oplossing. Al deze factoren zijn van belang om tot een best passende printer te komen.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?