Teken, schrijf & inspireer 

De Samsung Flip oftewel het digitale whiteboard

Vergaderen met de Samsung Flip is een stuk leuker en gemakkelijker. De Samsung Flip biedt de mogelijkheid om onnodig papierwerk in een vergadering achterwegen te laten. Je kan gemakkelijk jouw presentatie delen en de  gemaakte aantekeningen simpel doorsturen naar de deelnemers uit de meeting. Soms is een goede brainstorm sessie essentieel binnen een bedrijf. Door de Flip notation kunnen er tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven.

Het telkens uitvegen van ideeën of foto’s maken van het scherm is dus niet meer nodig.

Samsung Flip 55
  • Persoonlijke apparaten verbinden door HMDI, WIN10, Mirroring en NFC
  • Presensteren kan zowel verticaal of horizontaal door de rotatiemodus
  • Al jouw documenten en aantekeningen gemakkelijk digitaal delen
  • Past in iedere ruimte door de stijlvolle en gebruiksvriendelijke design
Samsung Flip 75 inch
Hoe werkt de Samsung Flip?

Je kan de Samsung Flip verrijdbaar maken op een stand of opgehangen aan de muur. Ruimtes die een flexibele inrichting hebben daar kunnen wij een verrijdbare Flip plaatsen, zodat je deze gemakkelijk overal naar toe kan verplaatsen. Wat wij erg handig vinden is dat je jouw persoonlijke apparaten gemakkelijk kan verbinden, door de verschillende connecties. De rotatiemodus zorgt ervoor dat je zowel horizontaal of verticaal kan presenteren.

Na de vergadering wil je natuurlijk dat al jouw collega’s de notities ontvangen. Door de Flip distribution kan je gemakkelijk alles delen. Ideeën opgeschreven wat nog niet iedereen in het bedrijf mag weten? Door een pincode in te stellen op een document, blijft de informatie beschermd.

Wij hebben de vergaderruimtes van het nieuwe hoofdkantoor van Zanders ingericht met onder andere de Samsung Flip. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier meer over hoe wij de oplossingen hebben ingericht.

Wil je nog meer informatie over de Flip en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Een greep uit het Samsung Flip assortiment

Flip 1, 55 inch + stand

Samsung Flip 3 75inch

Flip 3, 75 inch

Samsung Flip 3 75inch

Flip 3, 85 inch

Samsung Flip 2 55inch

Flip 2, 55inch

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Altijd up to date?

Avictus nieuwsbrief

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je geen aanbieding missen? Vul je mailadres in en wij houden je op de hoogte.

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.