Professioneel & Hybride & Multifunctioneel vergaderen

Samsung Flip & Yealink a20 meetingbar, het digitale whiteboard

We willen dat onze klanten toegang krijgen tot de nieuwste technologieën en denken we daarom altijd in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Daarom hebben we deze innovatieve oplossing ontwikkeld waardoor vergaderen nog efficiënter wordt door het digitale whiteboard. De Samsung Flip in combinatie met de Yealink a20 meetingbar geeft de mogelijkheid om professioneel, hybride & multifunctioneel te vergaderen.

Niet meer onnodig papier verspillen of aantekeningen kwijtraken. Door het gebruiken van een digitale whiteboard haal je meer uit jouw meetings. Yealink heeft een Teams gecertifieerde portfolio ontwikkeld en Samsung staat voor progressieve innovatie. Samen creëren we dus een vergadering dat aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Samsung Flip en Yealink meetingbar a20

Functionaliteiten digitale whiteboard

 • Touchscreen: Het display is voorzien van een touchscreen waarmee gebruikers kunnen schrijven, tekenen en navigeren door presentaties.
 • Digitale pennen: De Samsung Flip Pro wordt geleverd met digitale pennen, waarmee gebruikers kunnen schrijven en tekenen op het display.
 • Draadloze presentatie: Het device ondersteunt draadloze presentaties, waardoor gebruikers eenvoudig inhoud kunnen delen vanaf hun laptop, tablet of smartphone.
 • Notitie-opslag: Notities en tekeningen kunnen op het display worden gemaakt en opgeslagen voor latere gebruik.
 • Schermdeling: De Samsung Flip ondersteunt schermdeling, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd op het display kunnen werken.
 • Bestanden bekijken: Het device ondersteunt het bekijken van verschillende bestandstypen, waaronder PDF, Microsoft Office-bestanden en afbeeldingen.
 • Bediening met afstandsbediening: Het device wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee gebruikers het display op afstand kunnen bedienen

Voordelen digitale whiteboard

 • Interactieve presentaties: het digitale whiteboard zorgt ervoor dat er interactief gebrainstormd kan worden.
 • Duurzaam en langere levensduur: er gaat geen papier verloren en het whiteboard is erg gebruiksvriendelijk.
 • Gemakkelijk te delen: dankzij de draadloze verbindingsmogelijkheden, kunnen presentaties gemakkelijk worden gedeeld met andere apparaten.
 • Uitstekende beeldkwaliteit: het digitale whiteboard beschikt over een heldere en scherpe display, wat het presenteren van inhoud vereenvoudigd.
 • Duurzaam ontwerp: Het robuuste ontwerp van de Flip Pro zorgt voor een lange levensduur en is bestand tegen intensieve gebruiksomstandigheden

Functionaliteiten Yealink a20 meetingbar

 • 8 ingebouwde microfoons, om stemmen in de gehele ruimte op te pikken.
 • Ingebouwde 20 megapixel camera, met brede kijkhoek van 133 graden, zodat iedereen goed in beeld is.
 • 8x digitale zoom, voor wanneer ingezoomd moet worden op iemand die spreekt
 • Ingebouwde speaker van 5W zodat deelnemers op afstand helder te horen zijn in de hele ruimte
 • TouchPanel met 8 inch scherm voor overzichtelijke bediening.
 • Maak verbinding met de pc via kabel of Wi-Fi PoE-voeding, zodat je met een enkele kabel het TouchPanel kunt aansluiten

Voordelen Yealink a20 meetingbar

 • Eenvoudig: De Yealink Meetingbar A20 is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het een geschikte oplossing is voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.
 • Geluid van hoge kwaliteit: De Meetingbar A20 is uitgerust met geavanceerde audio- en spraaktechnologieën die zorgen voor helder en natuurlijk geluid.
 • Uitstekende videokwaliteit: Het device beschikt over een 4K-camera met hoge resolutie en automatische aanpassing van verlichting en afstand, voor scherpe en heldere video’s.
 • Integratie met videovergaderoplossingen: De Meetingbar A20 is compatibel met populaire videovergaderoplossingen zoals Zoom, Skype for Business, en Microsoft Teams.
 • Veelzijdige bedieningsmogelijkheden: De Meetingbar A20 beschikt over een aanraakbediening en een afstandsbediening voor flexibele en gebruiksvriendelijke bediening.
Microsoft-Whiteboard
Samsung Flip
Het is met deze combinatie dus mogelijk om tijdens een vergadering het whiteboard te gebruiken, waardoor iedereen proactief kan deelnemen aan bijvoorbeeld een brainstorm sessie, zowel op kantoor als thuis! Teams is het meest gebruikte platform voor vergaderingen, maar je kan dus ook eenvoudig schakelen naar het platform Zoom.

Het digitale whiteboard in verschillende mogelijkheden

Wil je liever een losse Samsung Flip, zonder de Yealink a20 meetingbar is dat ook mogelijk. Het digitale whiteboard is verrijdbaar, maar ook kunnen we deze installeren aan de muur. Liever hybride vergaderen door het digitale whiteboard te combineren met een Yealink meetingbar? Dit is mogelijk met de Yealink a20, maar ook met de a10 en a30.

Benieuwd naar deze oplossing? Het is mogelijk om de oplossing te huren of direct te kopen. Liever in het echt ontdekken? Je bent welkom in onze showroom!

Het digitale whiteboard

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Avictus specialisten

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.