Teken, schrijf & brainstorm

Ontdek de mogelijkheden van een digitaal whiteboard: Samsung Flip

Met de Samsung Flip, een geavanceerd digitaal whiteboard, wordt vergaderen een fluitje van een cent en komt er een einde aan overbodig papierwerk. Het is een touchscreen dat jou in staat stelt om je presentatie moeiteloos te delen en de gemaakte aantekeningen direct door te sturen naar je teamleden. Met de Samsung Flip wordt een brainstormsessie een interactieve beleving. Dankzij de Flip Notation kan er door vier personen tegelijk op het scherm geschreven worden. Het continu uitwissen van ideeën of het nemen van foto’s van het scherm behoort tot het verleden.

Digitaal Whiteboard

Werking van de Samsung Flip Whiteboard

De Samsung Flip kan worden opgehangen aan de muur of verrijdbaar worden gemaakt op een stand. Voor flexibele ruimtes kunnen wij een verrijdbare Flip plaatsen, zodat je deze naar elk gewenste plek kan rollen. Wat het nog handiger maakt, is de mogelijkheid om je persoonlijke apparaten gemakkelijk te koppelen via verschillende connecties.

Aan het einde van de vergadering wil je natuurlijk dat al je collega’s de notities ontvangen. Met de Flip distribution kan je alles eenvoudig delen. En mocht je iets hebben opgeschreven dat nog niet voor iedereen in het bedrijf bedoeld is? Geen zorgen! Je kan gemakkelijk een pincode instellen op een document om de informatie te beschermen.

Samsung Flip 75 inch

Een digitaal whiteboard onmisbaar in moderne vergaderingen

Het is geen geheim dat tegenwoordig, in het huidige digitale tijdperk, de manier waarop bedrijven werken met grote sprongen verandert. Van e-mail tot cloudcomputing, van social media tot kunstmatige intelligentie; elk aspect van het bedrijfsleven is getransformeerd door technologie. Een van de aspecten die echter nog steeds aanzienlijke verbeteringen nodig heeft, is de manier waarop we vergaderingen houden. Dat is waar de Samsung Flip, een geavanceerd digitaal whiteboard, om de hoek komt kijken.

Het einde van kantoorafval

Een van de grootste voordelen van een digitaal whiteboard is de manier waarop het helpt bij het verminderen van kantoorafval. Het digitale whiteboard vervangt traditionele papieren aantekeningen, waardoor er een einde komt aan overbodig papierwerk. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de efficiëntie van vergaderingen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van belangrijke aantekeningen of het niet kunnen lezen van iemands handschrift. Alles wordt digitaal vastgelegd en kan gemakkelijk gedeeld worden met iedereen die bij de vergadering betrokken is.

Een nieuwe beleving in brainstormen

Het gebruik van de Samsung Flip verandert de manier waarop we brainstormen. Met Flip Notation kunnen vier personen tegelijk op het scherm schrijven, waardoor het proces veel interactiever wordt. Het is niet langer nodig om ideeën voortdurend uit te wissen of foto’s van het scherm te nemen, want alles wordt vastgelegd op het digitale scherm.

Daarnaast heeft de Samsung Flip de mogelijkheid om artistieke werken te creëren. Dus of je nu een visueel ontwerper bent die schetsen wil maken, of wil brainstomen over nieuwe marketingideeën, de Samsung Flip kan ruimte bieden voor je artistieke uitingen.

Connectiviteit zoals nooit tevoren

De Samsung Flip is niet zomaar een digitaal whiteboard. Het is een touchscreen dat connectiviteit op een geheel nieuw niveau brengt. Je kunt, via HDMI, WIN10, Mirroring en NFC, gemakkelijk verbinding maken met je persoonlijke apparaten. Daarnaast laat de rotatiemodus je zowel verticaal als horizontaal presenteren, waardoor je nog meer controle hebt over hoe je je ideeën deelt.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Samsung Flip is het stijlvolle en gebruiksvriendelijke design. Het is ontworpen om in elke ruimte te passen, of je nu op een modern kantoor werkt of vanuit je comfortabele thuisomgeving. Dit design is niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. De Samsung Flip kan aan de muur worden opgehangen of op een standaard worden geplaatst, waardoor hij flexibel is in te zetten in elke omgeving.

Beveiligde inhoud

Een ander opmerkelijk kenmerk van een digitaal whiteboard ten opzichte van een flipover dat niet onvermeld mag blijven, is het vermogen om de inhoud die je deelt te beveiligen. Als je iets hebt besproken of genoteerd dat nog niet voor iedereen in het bedrijf bedoeld is, kun je gemakkelijk een pincode instellen op het document. Op deze manier kun je je informatie beveiligen en tegelijkertijd eenvoudig delen met de mensen die het moeten zien.

We hebben de vergaderruimtes van het nieuwe hoofdkantoor van Zanders ingericht met onder andere de Samsung Flip. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier meer over hoe we dit hebben aangepakt. 

  • Interactief brainstormen: met de Samsung Flip kunnen tot vier mensen tegelijkertijd op het scherm schrijven. Dit maakt brainstormen en samenwerken veel eenvoudiger en aangenamer.
  • Papierloos vergaderen: Dankzij het digitale ontwerp is er geen behoefte meer aan papieren notities of printouts, waardoor verspilling wordt verminderd en efficiëntie wordt verhoogd.
  • Eenvoudige distributie van aantekeningen: Elke notitie of tekening die je op de Flip maakt, kan direct worden gedeeld met anderen. Dit elimineert de noodzaak om foto’s van whiteboards te nemen of notities na de vergadering te typen.
  • Hoge connectiviteit: je kunt apparaten verbinden via HDMI, WIN10, Mirroring en NFC, waardoor het eenvoudig is om presentaties te delen en inhoud over te brengen van andere apparaten.
  • Flexibele weergave: de rotatiemodus van de digitale whiteboard betekent dat je zowel verticaal als horizontaal kunt presenteren, afhankelijk van je behoeften.
  • Een milieu-georiënteerde oplossing: door papier te verminderen en mensen aan te moedigen om aantekeningen digitaal te delen, draagt de het digitaal whiteboard bij aan een duurzamere manier van werken.

Een greep uit het Samsung Flip assortiment

Digitaal whiteboard

Samsung Flip 1

Digitaal Whiteboard

Samsung Flip 3 85 Inch

Digitaal whiteboard

Samsung Flip Pro 85 Inch

Digitaal Whiteboard

Samsung Flip 3 75 Inch

Digitaal whiteboard

Samsung Flip Pro 75 Inch

Digitaal whiteboard

Samsung Flip Pro 65 Inch

Digitaal whiteboard

Samsung Flip Pro 55 Inch

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om de werkplekervaring op kantoor te verbeteren. We geloven dat een digitaal whiteboard precies dat doet. Door zijn slanke design, gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde functies, geloven we dat de Samsung Flip een essentieel hulpmiddel is voor een efficiënte en vlotte bedrijfsvoering.

Samenvattend, is dus een digitale whiteboard meer is dan een traditioneel whiteboard. Het is een revolutionair hulpmiddel dat de manier waarop we vergaderen, brainstormen en informatie delen opnieuw definieert. Als je er klaar voor bent om de vergaderingen op je kantoor naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact met ons op. We laten je graag alle mogelijkheden zien die de Samsung Flip te bieden heeft.

Ook is een digitale whiteboard te combineren met videoconference oplossingen. Lees meer over een Samsung flip in combinatie met bijvoorbeeld een Yealink A20 meetingbar hier.

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Audiovisuele specialisten

Altijd up to date?

Avictus nieuwsbrief

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je geen aanbieding missen? Vul je mailadres in en wij houden je op de hoogte.

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.