Service account aanmaken

Waarom een service account?

Op het moment dat je een technische storing of een support vraag hebt wil je natuurlijk snel geholpen worden door een kundige medewerker. Wanneer jij makkelijk kunt aangeven op welk device jij een storing hebt en wat de storing/vraag betreft dan kunnen wij zorgen dat de juiste medewerker z.s.m. contact opneemt. Met een account op het online service portaal heb jij een totaal overzicht van jouw producten en openstaande en gesloten service calls. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere gebruikers in jouw organisatie te voorzien van een account.

Blije klanten

Aan het woord

Alex Duindam
Piet Vijverberg

Zeer tevreden met de printers die bij ons zijn geleverd en alle verdere service en contacten verlopen prima!

Cheryl Boode
NVM Diensten

Alles werkt naar behoren, heel vakkundig en netjes geplaatst!

As Bouten
Chios Media

Prettige samenwerking. Alles keurig volgens afspraak. Prima team👍

Ingrid Noordermeer
Nederlands Verpakkings Centrum

Nieuwe printer is geplaatst en werkt super! Verder is er goed en fijn contact met de medewerkers van Avictus!

Jelmer de Wal
K.S.G de Breul

Avictus (Matthijs) denkt graag mee met de klant/opdrachtgever om de beste oplossing voor een gunstige prijs te realiseren. Avictus is een fijne partner om mee samen te werken.

Erik Zwiers
Kenniscentrum Sport & Bewegen

Het contact en samenwerking met Avictus is vanaf het begin af aan erg goed verlopen. Omdat Avictus en DNA elkaar al goed kenden verliep het project erg gemakkelijk.

Jan Abels
Zanders

De oplossingen van Avictus hebben het samenwerken in Teams veel leuker en makkelijker gemaakt. De ruimtes zijn doorlopend in gebruik en we hebben daarom dit als standaard inrichting voor alle kantoren gekozen. Het is een groot succes.

Barro
Barro BV

Ontzettend blij met de vakkennis en het passend advies van Avictus. Ze hebben ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste toepassing.

Jan Hofman
J.H. Donnerschool

Ik heb Avictus leren kennen als partner die er alles aan doet om een duurzame relatie te houden met zijn klant. In de complexiteit van ICT en (Icloud-) printen gaan zij samen met ons de hedendaagse uitdagingen aan en met een effectief resultaat.

Saidjah Parisius
Whello

Avictus is een perfecte partner voor het vinden van juiste oplossingen voor de werkplek. Thuis en op kantoor.

Wie zijn wij?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Laten we contact hebben om de mogelijkheden te bespreken.

Specialisten

Onze partners

Met deze merken werken wij samen