Hybride vergader apparatuur van Yealink

Trotse partner van Yealink

Yealink, één van onze partners op het gebied van audiovisuele apparatuur, speelt een belangrijke rol bij het faciliteren van effectieve vergaderingen, zowel in persoon als op afstand. Hybride vergaderen, een concept dat steeds belangrijker wordt in moderne zakelijke omgevingen, vereist geavanceerde oplossingen voor videoconferenties. Ben je al bekend met de mogelijkheden die Yealink biedt voor hybride vergaderen? Denk aan hoogwaardige professionele vergadercamera’s, intelligente conference apparatuur en geïntegreerde video conference systemen. Deze innovatieve technologieën zijn ontworpen om jouw vergaderruimte optimaal in te richten voor zowel fysieke als virtuele vergaderingen.

Het maken van de juiste keuze uit de vele beschikbare opties kan een uitdaging zijn. Daarom staan wij voor je klaar om onze uitgebreide expertise met je te delen. Als partner van Yealink hebben we diverse systemen uitvoerig getest en geëvalueerd. Ons doel is om jou een totaaloplossing te bieden die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften.Van levering tot installatie en onderhoud, wij nemen het volledige proces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waardevolle vergaderingen zonder gedoe. Voor welke video conference set je van Yealink moet kiezen hangt af van jouw ruimte.

Huddle meeting room

Huddle meeting room met Yealink A10 meetingbar 

Ontgrendel een nieuwe dimensie van effectieve samenwerking met de Huddle Meeting Room voorzien van de krachtige Yealink A10 MeetingBar. Deze compacte vergaderoplossing is perfect afgestemd op kleine teams die op zoek zijn naar naadloze verbindingen tijdens hybride vergaderingen en videoconferenties. De Full HD-camera met een uitgestrekt gezichtsveld legt kristalheldere video-opnames vast, terwijl de AI-technologie automatisch deelnemers herkent en volgt. Bovendien optimaliseert de ingebouwde speaker en ruisonderdrukkende microfoon de audiokwaliteit, wat een vloeiende en heldere communicatie garandeert. Met eenvoudige plug-and-play connectiviteit kan de Huddle Meeting Room snel worden opgezet, wat perfect is voor spontane vergaderingen en brainstormsessies.

Small meeting room met Yealink A20 meetingbar 

Betreed de Small Meeting Room, versterkt door de Yealink A20 MeetingBar, waar geavanceerde technologie de vergaderervaring naar een hoger niveau tilt. Deze opstelling is ideaal voor kleine groepen die streven naar effectieve vergaderingen en geoptimaliseerd videovergaderen. De A20 MeetingBar levert 4K Ultra HD-video met een bredere kijkhoek voor onberispelijke visuele helderheid. De adaptieve beamforming-technologie, ingebouwde speaker en microfoon, dragen bij aan een rijk en helder geluid. Bovendien vergemakkelijkt de touchbediening soepele aanpassingen en probleemloze verbindingen met verschillende apparaten, wat leidt tot naadloze samenwerking.

Small meeting room
Large meeting room

Large meeting room met Yealink A30 meetingbar 

In de context van grotere teams en ruimtes schittert de Large Meeting Room met de geavanceerde Yealink A30 MeetingBar. De A30 MeetingBar, aangedreven door een 8-core processor, levert buitengewone prestaties en zorgt voor feilloze verwerking van zowel audio als video. De 4K Ultra HD-camera met een gezichtsveld van 120 graden legt gedetailleerde opnames vast van de gehele vergaderruimte. Met AI-functionaliteit kan de A30 automatisch sprekers volgen en inzoomen op actieve deelnemers voor verbeterde betrokkenheid. De hoogwaardige speaker en ruisonderdrukkende microfoon staan garant voor superieure audiokwaliteit. Bovendien biedt de A30 MeetingBar integratiemogelijkheden met populaire samenwerkingsplatforms, wat naadloze interactie mogelijk maakt.

Extra Large meeting room uitbreidbaar tot 9 camera’s 

Voor indrukwekkende presentaties en interacties op grotere schaal is de Extra Large Meeting Room, uitbreidbaar tot 9 camera’s, de ultieme keuze. Deze opstelling biedt een meeslepende visuele ervaring door geavanceerde videotechnologieën die soepel schakelen tussen camera’s en lay-outs. Dit maximaliseert de zichtbaarheid van zowel fysieke als externe deelnemers. De configuratie omvat krachtige speakers, meerdere microfoons en echo-onderdrukking, waardoor uitstekende audioprestaties worden verzekerd, zelfs in ruime en akoestisch uitdagende omgevingen. Of het nu gaat om grootschalige presentaties of interactieve vergaderingen, deze oplossing vergemakkelijkt moeiteloos indrukwekkende samenkomsten.

Ultra large meeting room

Room configurator

Benieuwd hoe het voor jou vergaderruimte eruit komt te zien? Hieronder per ruimte, hoe de oplossing geïnstalleerd kan worden. Ook kunnen wij jouw ruimte via een room configurator samenstellen, onze specialisten Paul en Michael adviseren jou graag verder.

Huddle meeting room 

Zakelijk vergaderen

Small meeting room 

Yealink A20 meetingbar

Large meeting room 

Extra large meeting room 

Hybride vergaderen

Nog niet uitgelezen over onze audiovisuele oplossingen? Wellicht vind je deze onderwerpen ook nog interessant:

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

De keuze voor een goede en geschikte video conference oplossing is van verschillende factoren afhankelijk. Er zijn al professionele oplossingen vanaf €700,00 maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf zou willen. Wil je een live demonstratie van de verschillende video conference oplossingen? We nodigen je graag uit in onze experience center of online in een video meeting.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen. Wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Specialisten

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.