Henkel Beauty Care Professional actie 

Wij zorgen voor jouw Samsung etalage display met content!

Avictus is totaalleverancier van digitale communicatieoplossingen waaronder digitale reclameschermen. Met een digitaal reclamescherm val je direct op! Je kunt zelf bepalen op welk moment van de dag welke informatie er getoond wordt aan jouw potentiële klanten. Voor veel winkels en salons is een digitaal reclamescherm dan ook een onmisbaar item geworden in de etalage.

Etalage display

Welke voordelen voor jouw salon?

  • Geef jouw salon een WOW-factor!
  • Eenvoudig online content uploaden en beheren
  • Toegang tot de nieuwste content, zoals afbeeldingen en video’s van Henkel Beauty Care Professional
  • Na sluitingstijd toch voorbijgangers aanspreken
  • Avictus zorgt voor de complete levering en installatie

Digital Signage 

Een etalage display is één van onze mooie oplossingen van Digital Signage. Wij zij partner van Samsung Electronics en bieden veel mooie oplossingen aan. Onze schermen zijn van hoge kwaliteit en er zijn nog veel meer voordelen.

Het plaatsen van een etalage display in jouw salon geeft een verhoogde attentiewaarde, daarnaast geeft het ook nog een extra professionele uitstraling. Door het eenvoudige contentmanagement systeem kan je gemakkelijk jouw eigen content evenals de content van Henkel Beauty Care Professional plaatsen. De afspeellijst plan je in de agenda, waardoor je bepaalt vanaf wanneer en tot wanneer deze lijst actief is.

De Samsung etalage display heeft een hoge lichtopbrengst en is het daarom ook zichtbaar wanneer er een felle zon op jouw salon staat. Wij bieden drie formaten aan; 46, 55 en 75 inch. Het display heeft geen extra mediaplayer nodig, de software werkt direct op het scherm. Ook zijn de displays te bedienen op afstand, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Prijslijst

Onderstaande prijslijst is uitsluitend voor degene die via de samenwerking tussen Henkel Beauty Care Professional en Avictus zijn gekomen. Naast het huren, kan je er ook voor kiezen om het display te kopen; inclusief ophanging en installatie. De abonnementskosten voor koop bedragen 20 euro per maand.

De prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe kan Avictus jouw salon helpen?

Wil jij ook een etalage display in jouw salon en wil je meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we nodigen je graag uit in onze Avictus showroom.

Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Michael Weijers

Persoonlijk advies of offerte ontvangen?

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.