Klantcase

Vergader, display en audio oplossingen bij Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt.

Wij hebben dan weer kennis van  de ideale werkplek voor de werknemers van Kenniscentrum Sport & Bewegen. Onze kennis van communicatie en systeemintegratie hebben we gebundeld met het moderne interieur design van DNA projecten.

En het resultaat mag er zijn… (vinden wij).

Wat was de startvraag van het project?

Sport & Bewegen kreeg tijdens de pandemie een leeg pand aangeleverd. De grote vraag was: hoe ga je de nieuwe technische toepassingen in je pand integreren? Welke systemen hebben wij nodig om onze medewerkers en partners het beste te kunnen ondersteunen?

‘’Omdat we werken met veel verschillende externe partners moeten we ons aan kunnen passen om niet alleen via Teams te kunnen vergaderen, maar ook via Zoom, Google Meet of Cisco. Met Avictus hebben we samengezeten om o.a. te kijken hoe we dat goed konden regelen. Daarnaast werd de behoefte om hybride te werken in deze tijd heel belangrijk om goed te organiseren. Het Clickshare systeem en de Logitech conference bars zijn hiervoor hele goede oplossingen. Voorheen moesten we voor de camera, schermdelen en audio alle apparaten los inprikken. Dat is nu helemaal draadloos en heel flexibel.’’ – Erik Swiers

Wat hebben we opgeleverd?

  • Flexibele BYOD video vergaderruimtes met Barco Clickshare, Samsung displays en Logitech conference systemen voor draadloos plug-and-play video vergaderen in hoge kwaliteit
  • Tribunezaal technisch ingericht om vergaderingen, webinars, podcasts en evenementen te kunnen organiseren
  • Professioneel audio in openbare ruimtes met centraal besturingssysteem voor achtergrond muziek of schakelen naar versterkt geluid bij presentaties
  • Ruimte reserveringssystemen en bijbehorende software voor alle vergaderruimtes
  • Moderne werkplekken: 27 inch 4K USB-C monitoren
  • Digital signage displays voor bij de entree
Het contact en samenwerking met Avictus is vanaf het begin af aan erg goed verlopen. Omdat Avictus en DNA elkaar al goed kenden verliep het project erg gemakkelijk.
Ruimte reservering

De werknemers van Kenniscentrum Sport en Bewegen kunnen online of ad hoc hun meeting boeken in de beschikbare ruimtes. Iedere ruimte is voorzien van een 10.1 inch ProDVX touchpanel met daarop de Officebooking software. De touchpanels hebben een verlichte led rand waardoor je makkelijk kunt zien of de ruimte beschikbaar of bezet is. Door een beschikbare tijd te selecteren op het touchpanel kun je de ruimte dezelfde dag nog boeken. De aansturing en voeding gaat via een power over ethernet (POE) aansluiting waardoor alles netjes weg te werken is.

Video conferencing

BYOD video vergaderen

Er worden veel verschillende conference platformen gebruikt door werknemers en klanten van Kenniscentrum Sport en Bewegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Microsoft Teams, Zoom, Google meet en andere vergelijkbare platformen. Om het voor de gebruikers makkelijk te maken is gekozen voor een “Bring your own device” opstelling waarbij de gebruiker altijd zijn of haar laptop gebruikt om een video meeting te starten in de vergaderruimte. Via het Barco Clickshare conference systeem wordt de dongel gebruikt om geheel draadloos het beeld, camera en geluid van de vergaderruimte te verbinden met de online meeting vanaf de laptop.

Tribune zaal met verrijdbaar display en professioneel audio

Voor de grotere bijeenkomsten is gekozen voor een verrijdbaar display dat netjes via één netwerk en stroom kabel in de vloer aangesloten kan worden. De glazen wanden kunnen helemaal open waardoor je ook de bar kunt betrekken in de grote ruimte. Er is gekozen voor Extron audioversterking, speakers en aansturing voor de ultieme audiovisuele ervaring.

De ultieme moderne werkplek

Eén USB-C kabel voor laden, beeld delen en dataverkeer met de Samsung 27 inch 4K UHD monitor. Clean desk en flex werkplekken zijn onderwerpen die steeds meer opkomend zijn in het moderne kantoor en Kenniscentrum Sport en Bewegen heeft dit erg goed begrepen. Door de bureaus uit te rusten met een grote monitor en flexibel in te stellen monitorarm is de werkplek voor iedereen geschikt. De werknemers koppelen hun laptop via de USB-C kabel en kunnen dan aan het werk. Wanneer je toch nog een ander device zou willen opladen kan dit via de stroompunten die aan het bureau zijn gemonteerd. Geen gedoe meer met kabels en ongeorganiseerde werkplekken.

Display communicatie in kantoor

Om zowel bezoekers al werknemers snel van informatie te voorzien is gekozen voor een aantal Samsung displays in kantoor in combinatie met een online content management systeem. De content managers kunnen eenvoudig via een online portaal afbeeldingen, video’s, nieuwsberichten of verkeersinformatie toevoegen aan de playlist van het desbetreffende display. Wanneer je even niets nieuws hebt om te laten zien, zorgt de online koppeling met RSS feeds automatisch voor up-to-date content.

Paul

Wil jij ook een persoonlijk advies?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Paul denkt ook graag met jou mee over de inrichting van jouw kantoor. Ben je benieuwd wat we voor jouw berdrijf kunnen doen of wil je meer informatie over de producten die wij hebben geplaatst bij deze klant? Plan een meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.