75+ vestigingen, één aanbieder van communicatieoplossingen

HIZI Hair Nederland kiest voor display signage van Avictus

Onlangs hebben we bij de eerste flagship store van HIZI Hair Hoog Catharijne van Mauri van de Steeg een prachtige LED video wall geplaatst! Dat is een prachtige kers op de taart van een veel bredere samenwerking met HIZI Hair, waar we super blij mee zijn.

Sinds 2018 is Avictus hoofdleverancier van etalagedisplays bij HIZI Hair. Bij 75+ vestigingen hebben wij één of meer etalagedisplays geleverd en deze aantallen blijven maar groeien.

Of je nu één of meer dan 100 vestigingen hebt: bij Avictus kun je terecht voor al je Digital Signage oplossingen, perfect geïntegreerd in jouw interieur, met uitstekende service en support.

 

Waarom koos Hizi Hair voor Avictus?

  • Een behoefte aan één partner voor advies, levering, installatie en support voor alle sinage display oplossingen
  • Makkelijke content distributie, beheer en rapportage over alle vestigingen met een paar muisklikken
  • Een vaste prijs per display, ook voor plaatsingen op een later moment
  • Wij houden voorraad aan voor HIZI bij ons op locatie zodat we snel kunnen uitleveren bij nieuwe vestigingen
  • Wij kunnen support leveren op afstand omdat we de displays en alle functies op afstand kunnen beheren
Doordat Avictus de reclamedisplays levert aan al onze vestigingen, weten ze precies wat ze moeten doen en hebben wij nergens omkijken naar. We kunnen onze content en die van onze leveranciers vanuit het hoofdkantoor op het netwerk laden. Avictus regelt de rest.

Wat zijn de voordelen van digital signage van Avictus voor grote bedrijven?

Zoals HIZI Hair zijn er veel bedrijven met één hoofdkantoor en veel verschillende vestigingen en franchisenemers. Wanneer je display content centraal vanuit het hoofdkantoor kunt aansturen, weet je in elk geval zeker dat alle content en advertenties die worden ingezet in alle vestigingen helemaal kloppen en dat de vestiging of franchisenemer op dat gebied maximaal ontzorgd is.

Dit betekent ook dat wanneer je op jouw eigen displaynetwerk wil adverteren, dat in een oogwenk geregeld is. Wanneer je producten van bijvoorbeeld leveranciers wil promoten op jouw schermen, kun je dat op afstand per direct inzetten in alle aangesloten winkels.

Bovendien is groot inkopen altijd voordeliger en efficiënter dan wanneer alle vestigingen losse aanbieders moeten zoeken.

 

Samsung etalage display’s

De display’s die we bij HIZI Hair leveren zijn de Samsung OM46, OM55 en OM75. Dit zijn absolute top display’s met een prachtige kleurenweergave en geweldige helderheid bij alle type weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik. Omdat de display’s een interne mediaplayer hebben heb je voor het aansluiten van het scherm alleen een stroom- en een netwerkkabel nodig. Wanneer het scherm is aangesloten op de software, kun je alle schermen centraal vanuit één omgeving aansturen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een laptop of telefoon met een werkende internetverbinding.

Samsung indoor LED Wall

Liever nog groter communiceren? Met de LED panelen van Samsung kun je zo groot communiceren als jij dat wilt. Er is namelijk geen maximum aantal led-modules dat aan elkaar gekoppeld kan worden. De LED panelen hebben een extreem lange levensduur en trekken behoorlijk wat aandacht van voorbijgangers. Net als de etalage displays van Samsung heeft het gebruik na de juiste configuratie door Avictus een behoorlijk eenvoudige handleiding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Maak een afspraak met één van onze specialisten hieronder. We adviseren je graag!

Digital Signage
Paul

Wil jij ook een persoonlijk advies?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Paul denkt ook graag met jou mee over een professionele signage oplossing. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen of wil je meer informatie over de producten die wij hebben geplaatst bij deze klant? Plan een meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.