Voorkom een print gerelateerd datalek!

Zo draagt Managed Print Services bij aan betere security

Heb jij goed nagedacht over de beveiliging van jouw printerpark? In Nederland is het printerpark vaak een blinde vlek als het gaat om bedrijfsrisico’s. Printers zijn allang geen logge, domme apparaten meer! Printers staan in verbinding met het gehele netwerk van de organisatie.

Datalek

Voorkom een datalek met deze tips:

  • Maak gebruik van Managed Print Service. Jouw leverancier zorgt ervoor dat firmware-, hardware- en encryptie-updates uitgevoerd worden om de veiligheid van je printerpark op peil te houden.
  • Tijdens de implementatie door AVICTUS worden alle niet-noodzakelijke verbindingen afgeschermd, zodat er zo min mogelijk poorten open staan.
  • Voer de printer aan het einde van de levensduur veilig af. Dat betekent dat je alle gegevens worden gewist. Met een MPS contract kan AVICTUS dit voor je uitvoeren
In 2020 kregen 28.000 zakelijke printergebruikers te maken met een cyberaanval. Het apparaat ging zonder opdracht van de eigenaar aan de slag met het printen van een document. De eerste woorden? ‘This printer has been hacked’. Gelukkig bleken er achter de hack geen cybercriminelen, maar een groep ethische hackers te zitten.
Lees het volledige artikel op de website van ikwilmobielwerken.nl

Op de website ikwilmobielwerken.nl heeft Fred van Gasteren van AVICTUS een bijdrage geleverd. Lees het volledige artikel via deze link.

Automatisch de veiligheid van je printerpark op peil houden?

Een Managed Print Services contract kan veel voordelen hebben. In dit artikel hebben we grootste voordelen voor je op een rijtje gezet. Op het gebied van security zorgen we bij de implementatie dat er goed gekeken wordt naar de veiligheidsrisico’s. We schermen niet noodzakelijke poorten af, zodat alleen wordt gebruikt wat nodig is voor het document management in jouw organisatie. Met MPS monitoren wij jouw apparaten, en zorgen we dat noodzakelijke beveiligingsupdates worden uitgevoerd. Aan het einde van de levensduur zorgen wij ervoor dat print- en scandata volledig wordt gewist. Meer weten over MPS contracten? We vertellen je graag hoeveel kosten en moeite je kunt besparen!

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.