Servicebericht september 2022

Belangrijke informatie t.a.v. uw printer

Avictus is continu bezig met het optimaliseren van processen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en onze klanten te voorzien van de best mogelijke service.

Zo nu en dan is er een spannende ontwikkeling, die mogelijk gepaard gaan met ongewenste resultaten. We zijn nu zo’n spannend moment aan het implementeren: wij zijn systemen aan het integreren die ervoor zorgen dat verbruikersmaterialen, zonder tussenkomst van een inkoper, automatisch geleverd gaan worden.

Controleer daarom of onze levering van verbruiksmaterialen zoals gewoonlijk verloopt en geef afwijkingen door via fail@avictus.com

Multifunctional printer

Wat er niet zou mogen gebeuren

Is dat verbruikersmaterialen door deze aanpassing niet of te laat geleverd worden. Er zitten dusdanig veel controles in de systemen, dat dit nagenoeg niet voor kan komen.

Wat ook niet zou mogen gebeuren maar wat mogelijk wel kan gebeuren

Is dat materialen naar een verkeerd adres, een andere contactpersoon of met een andere omschrijving verstuurd worden dan jullie van ons gewend zijn. We hebben zo goed als mogelijk alle data gecentraliseerd, echter kan het voorkomen dat we in enkele gevallen de data verkeerd hebben geïnterpreteerd waardoor er voor onze klanten mogelijk ongewenste effecten ontstaan. Mocht je hierin iets opmerken, verzoeken wij om direct een email te sturen naar: fail@avictus.com 

Dit emailadres zullen wij gebruiken voor gevallen waarin wij aanpassen moeten doen die helaas tijdelijk een minder leuk effect hebben op de klantervaring. We hopen op je begrip en proberen de ongewenste effecten die mogelijk op kunnen treden zo goed mogelijk op te lossen.

Waarom dit systeem?

Avictus is bezig met één ERP omgeving waarin we alle facetten van onze dienstverlening kunnen beheren. Voorheen werkten we met drie verschillende systemen, die ons van informatie moesten voorzien – de komende maanden zullen al deze systemen compleet met elkaar geïntegreerd zijn en zal iedereen zijn informatie (intern) halen uit dezelfde database.

Naast dat wij op deze manier sneller en beter over informatie kunnen beschikken en daarmee dus ook betere telefonische en onsite service kunnen verzorgen, wijzigt daarmee ook ons online supportportaal.

Onze klanten zijn straks in staat om eenvoudigweg online een storing direct in onze systemen te plaatsen en de voortgang te monitoren met behulp van het serienummer. Ook kunnen wij direct zien wanneer een onderdeel besteld is en wanneer deze geleverd zou moeten zijn – wat we helaas nu nog niet direct in ons eigen systeem kunnen zien.
Mochten jullie vragen hebben over deze ontwikkelingen, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met jouw contactpersoon bij Avictus. Weet je niet wie dit is, check dan snel onze vernieuwde website en plan direct een afspraak in met één van onze specialisten – wat uiteraard ook mogelijk is voor bestaande klanten. Daarnaast kun je uiteraard ook gewoon even bellen naar ons kantoor via: 030-3200577.

avictus.com

Wij hopen je hierbij naar tevredenheid te hebben geïnformeerd en ook hopen wij dat alles direct goed gaat voor jouw onderneming!

Met vriendelijke groet,

Marco Vlaanderen
Avictus B.V. & Samsung Business Center

Altijd up to date?

Avictus nieuwsbrief

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je geen aanbieding missen? Vul je mailadres in en wij houden je op de hoogte.

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.