Dat valt op! 

Samsung etalage displays voor een vast laag maandbedrag

Onlangs liep onze specialist Matthijs deze leuke ballonnenwinkel Be Party binnen in Amsterdam. Na een kort gesprek met de eigenaresse werd ons duidelijk dat retailers met maar één of twee winkels wel denken aan een display in de etalage, maar niet weten hoe ze dit moeten doen of het een te hoge investering vinden. En dat is niet gek.

De meeste leveranciers van etalage displays hebben geen aantrekkelijke aanbod voor een enkel display met installatie en service. Daar moest verandering in komen vonden wij. Voor de kleinere retailers bieden wij daarom de mogelijkheid een etalage display te huren voor een vast laag bedrag per maand. De huurkosten zijn inclusief installatie, ophanging, het Samsung display en de narrowcasting software om content te kunnen uploaden.

Vanaf €99,00 per maand heb je een Samsung 46 inch Etalage display in jouw winkel!

Wat zijn de voordelen van een Samsung etalage display voor een vast laag maandbedrag?

  • Een Samsung etalage display verhoogt de attentiewaarde van je winkel en vergroot het aantal mensen dat binnenstapt in jouw winkel
  • Met minimale handelingen kun je jouw klanten en voorbijgangers veel meer vertellen over jouw aanbod, ook na sluitingstijd
  • De content management software voor het creëren, inplannen en aanpassen van content is eenvoudig te gebruiken en 24/7 beschikbaar via een internetbrowser
  • De Samsung etalage displays zijn perfect zichtbaar op grote afstand en bij alle weersomstandigheden, zelfs met volle zon
  • Avictus is op werkdagen telefonisch, online en op locatie beschikbaar voor zowel ontwerp- als technische vragen
  • Geen investering nodig, betaal een vast bedrag per maand
  • Garantie voor de volledige looptijd van het huurcontract

Groot, groter, grootst

Op dit moment leveren we de Samsung OM46, OM55 en OM75. Het cijfer achter OM staat voor het aantal inches. Groter is niet altijd beter, maar natuurlijk sterk afhankelijk van de etalage. We denken daarom graag met je mee wat het beste past in het interieur en binnen het beschikbare budget.

Digital Signage

Specificaties

De specificaties van deze Samsung etalage schermen zijn indrukwekkend. Samsung is niet voor niets ons voorkeursmerk als het gaat om etalagedisplays. Naast dat het display zelfs helder te zien blijft bij zonnig weer, komen afbeeldingen en video’s nog meer tot leven door het Dynamic Crystal Display. Het display converteert afbeeldingen namelijk automatisch naar hogere HDR-kwaliteit voor scherpere contrasten en levendigere kleuren. Tot slot kun je met het handige MagicINFO systeem eenvoudig content uploaden, bewerken en inplannen.

Mocht je meer willen weten in detail over de specificaties van deze etalageschermen, verwijzen we je graag naar deze brochure.

Hoe werkt het?

Avictus levert en installeert het Samsung etalage display en implementeert de narrowcasting software. Als het scherm geïnstalleerd is, leggen we uit hoe het display werkt en hoe je het beste jouw content in kunt laden. Als je helemaal snapt hoe het werkt gaan wij pas weg. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het aanpassen van de content kun je ons bellen of mailen en helpen wij jou direct.

Ben je overtuigd?

Vraag hieronder een offerte of adviesgesprek aan met één van onze specialisten. Wil je eerst even kijken hoe het er uit ziet? Onze klanten zitten vertegenwoordigd door heel Nederland en België en er zit er altijd wel één bij jou in de buurt waar je kunt gaan kijken.

Wil je het display kopen? Dat kan natuurlijk ook, maak een afspraak via de website of bel ons direct op 030-3200577.

Paul

Wil jij ook een persoonlijk advies?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Paul denkt ook graag met jou mee over de inrichting van jouw kantoor. Ben je benieuwd wat we voor jouw berdrijf kunnen doen of wil je meer informatie over de producten die wij hebben geplaatst bij deze klant? Plan een meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.