De juiste printer kiezen

Waarom een printer huren of kopen?

Printen gebeurd eigenlijk vrijwel overal nog ondanks de automatisering binnen bedrijven. Het is daarom belangrijk dat het werk niet stil komt te liggen. Maar kies je er dan voor om een printer te huren of te kopen? De keuze die je hierin maakt hangt af wat jouw verwachting is van de printer.

Verschillende printers

We begrijpen dat de printbehoeftes kunnen verschillen per bedrijf. Zo print een advocatenkantoor grote hoeveelheden  in zwart-wit en een drukkerij voornamelijk in kleur. Er zijn printers die het hele pakket aanbieden, maar ook printers die bijvoorbeeld alleen zwart-wit kunnen printen. Een multifunctional printer is geschikt voor meerdere functionaliteiten, zoals scannen, kopiëren, perforeren, sorteren. Liever een printer waar niet alle functionaliteiten nodig zijn? Dan past een bedrijfsprinter het beste bij jou.

Printer huren of kopen HP A3 Laserjet

Het nieuwe HP A3 Lasjerjet portfolio is beschikbaar in zes kleuren. Laat de printer dus matchen in jouw ruimte! 

Managed Print Services | Service

Servicecontract

Omdat wij de klant zo goed mogelijk willen helpen kan je bij ons een servicecontract afsluiten en maakt het niet uit of je de printer koopt of huurt, maar heb je ook de keuze om het niet af te sluiten. Wanneer je gaat voor een servicecontract heb je geen omkijken naar de printer. Wij komen langs voor onderhoud of op het moment dat er technische storing is. De meeste storingen kunnen op afstand worden verholpen door de slimme monitoring tool. Hiermee krijgen wij ook inzicht in de inhoud van de cartridges waardoor wij op tijd kunnen leveren en je dus altijd kan blijven printen.

HP & Avictus

Wij zijn trotse partner van HP en leveren diverse printers en multifunctionals. Zowel als HP en wij vinden het belangrijk dat er word bijgedragen aan de verduurzaming. Daarom hebben wij gekozen voor HP en kunnen we het volledige protfolio aanbieden.

Avictus staat voorop om voor de klant een transparante totaalleverancier te zijn, waarbij zowel het advies, de implementatie, service en facturatie onder één dak vallen. Hiermee voorkom je uren zoeken naar welke leverancier de toners levert en wie je bijvoorbeeld kan bellen voor het onderhoud. Je belt Avictus en we staan voor je klaar!

Voordelen:

  • Contact met maar één partij;
  • Geen omkijken naar jouw printer;
  • Eigen serviceportaal voor het aanmelden en inzien van servicecalls;
  • Inkt- en tonercartridges worden automatisch besteld en geleverd;
  • Inzicht in jouw printverbruik waardoor je verantwoorder print;
  • Huur of koop, met of zonder servicecontract;
Martijn print specialist

Wil jij ook een persoonlijk advies?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Martijn denkt graag met jou mee over de inrichting van jouw printfaciliteiten en kijkt er naar uit om voor jou een totaalleverancier te zijn.. Plan een meeting voor een persoonlijk advies of ontdek de printers op onze webshop!

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.