Opzoek naar een totaalleverancier wanneer je een printer wilt huren of kopen?

Avictus biedt verschillende printers aan met een servicecontract! Geen omkijken naar jouw printer.

Printen gebeurd eigenlijk vrijwel overal nog, ondanks dat bedrijven steeds meer geautomatiseerd werken. Het is daarom belangrijk dat jouw werk niet stil komt te liggen, omdat er geen printer is of een storing die niemand kan oplossen.

Wij zijn trotse partner van HP en leveren diverse printers en multifunctionals. Wij gaan graag met jou in gesprek en kijken welke printer het best past bij jouw behoefte. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat je geen omkijken hebt naar de printer en daarom bieden wij jou een servicecontract aan.

Avictus staat voorop om voor de klant een totaalleverancier te zijn, zowel het advies, implementatie, service en facturatie onder één dak. Hiermee voorkom je uren zoeken naar welke leverancier de toners levert en wie je bijvoorbeeld kan bellen voor het onderhoud. Je belt Avictus en we staan voor je klaar!

Voordelen:

  • Contact met maar één partij;
  • Geen omkijken naar jouw printer;
  • Eigen serviceportaal voor het aanmelden en inzien van servicecalls;
  • Inkt- en tonercartridges worden automatisch besteld en geleverd;
  • Inzicht in jouw printverbruik waardoor je verantwoorder print;
  • Huur of koop, met of zonder servicecontract;

Verschillende printers

We begrijpen dat printbehoeften kunnen verschillen. Met een aantal vragen door onze specialist kunnen wij jou de juiste printer of multifunctional adviseren. Wil je alleen zwart/wit printen of juist met alle functionaliteiten? Hiermee bedoelen we dat het mogelijk is, om zwart/wit en kleur te printen, maar ook scannen, kopiëren, nieten, sorteren, perforeren en het maken van boekjes. De HP printers en multifunctionals zijn de meest duurzame oplossing en best beveiligde in de markt.

Het nieuwe HP A3 Lasjerjet portfolio is beschikbaar in zes kleuren. Laat de printer dus matchen in jouw ruimte! 

Managed Print Services

Servicecontract

Omdat wij de klant zo goed mogelijk willen helpen kan je bij ons een servicecontract afsluiten en maakt het niet uit of je de printer koopt of huurt, maar heb je ook de keuze om het niet af te sluiten. Wanneer je gaat voor een servicecontract heb je geen omkijken naar de printer. Wij komen langs voor onderhoud of op het moment dat er technische storing is. De meeste storingen kunnen op afstand worden verholpen door de slimme monitoring tool. Hiermee krijgen wij ook inzicht in de inhoud van de cartridges waardoor wij op tijd kunnen leveren en je dus altijd kan blijven printen.

Wil jij ook een persoonlijk advies?

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Martijn denkt graag met jou mee over de inrichting van jouw printfaciliteiten en kijkt er naar uit om voor jou een totaalleverancier te zijn. Plan een meeting voor een persoonlijk advies!

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.