Avictus kan de toekomst voorspellen…

Predictive maintenance voor je printerpark

Door steeds slimmere (multifunctional) printers is het makkelijker om te voorspellen wanneer een printer onderhoud nodig heeft. Dat kan met de dashboards die AVICTUS levert als onderdeel van onze Managed Print Service. In dit artikel bespraken we daar al de grootste voordelen van.

Hoe kunnen we daarmee onderhoud voorspellen?

  • Het dashboard meldt welke onderdelen waarschijnlijk aan vervanging toe zijn, door registratie van trillingen in het apparaat.
  • Onder de 20% tonerinhoud wordt automatisch een nieuwe afgestuurd. Te vroege vervangingen worden gemeld om verspilling tegen te gaan.
  • Het dashboard meldt met foutcodes precies wat er met de printer aan de hand is. Hierdoor kunnen wij meteen zien wat wij moeten oplossen.
Printen
“Je kunt meteen zien of er iets afwijkt in je toner- of papierverbruik. Als één printer bijvoorbeeld veel meer wordt gebruikt dan de rest, kan het bijvoorbeeld slim zijn om deze eens om te wisselen met een minder vaak gebruikte printer”, oppert Fred.
Lees het volledige artikel op de website van ikwilmobielwerken.nl

Op de website ikwilmobielwerken.nl heeft Fred van Gasteren van AVICTUS een bijdrage geleverd. Lees het volledige artikel via deze link.

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.