Het selecteren van de juiste kantoorprinter

De reden om een kantoorprinter te leasen of te kopen

Ondanks de steeds verdergaande automatisering, is printen in de meeste bedrijven nog steeds aan de orde van de dag. Belangrijk hierbij is dat je bedrijfsactiviteiten geen hinder ondervinden van problemen met printen. De keuze tussen het leasen of kopen van een kantoorprinter hangt dan ook sterk af van je wensen en verwachtingen ten aanzien van de printer.

Diverse kantoorprinters beschikbaar

Het is ons bekend dat printbehoeften kunnen variëren per bedrijf. Bijvoorbeeld: een advocatenpraktijk print wellicht grote hoeveelheden in zwart-wit, terwijl een drukkerij hoofdzakelijk in kleur print. Er bestaan printers die een all in one printer bieden, maar ook kantoorprinters die enkel in zwart-wit printen. Voor degenen die op zoek zijn naar een bedrijfsprinter met meerdere functionaliteiten, zoals scannen, kopiëren, perforeren en sorteren, is een multifunctionele printer een goede keuze. Is dit niet noodzakelijk voor jouw bedrijf? Dan is een standaard bedrijfsprinter de beste optie.

HP nieuwe Laserjet kantoorprinters

Maak gebruik van de zes kleuropties van het nieuwe HP A3 LaserJet assortiment en laat de printer perfect bij jouw kantoorinterieur passen!

Persoonlijk advies

Ontdek jouw voordeel

Multifunctionele printer
Servicemanager kantoorprinter

Servicecontract mogelijkheden

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we de mogelijkheid tot het afsluiten van een servicecontract. Dit is ongeacht of je ervoor kiest om een kantoorprinter te leasen of te kopen en het is volledig optioneel. Met een servicecontract ben je vrij van zorgen rondom de printer. We komen langs voor het onderhoud en in geval van technische problemen. De meeste problemen kunnen vanaf afstand worden opgelost met onze managed print services, die ons ook informatie geeft over de inktniveaus in de cartridges en helpt ervoor te zorgen dat wij op tijd de toners of cartridges kunnen opsturen en hierdoor jouw printer op kantoor nooit stil komt te staan.

HP & Avictus

We zijn een trotse partner van HP en leveren diverse soorten printers en multifunctionele apparaten. Net als HP vinden wij duurzaamheid belangrijk. Wij kiezen daarom voor HP en kunnen daardoor hun complete assortiment leveren.

Bij Avictus streven we ernaar om een totaalleverancier te zijn voor onze klanten, met transparante service. Wij bieden advies, implementatie, service en facturering onder één dak. Je hoeft niet meer te zoeken naar wie de toners levert of wie onderhoud uitvoert – je belt gewoon met Avictus.

Voordelen van een kantoorprinter bij Avictus:

  • Eén aanspreekpunt;
  • Geen zorgen over je kantoorprinter;
  • Een persoonlijk serviceportaal voor het inzien en melden van servicevragen;
  • Automatische bestelling en levering van inkt- en tonercartridges;
  • Inzicht in je printgebruik zodat je verantwoordelijker print;
  • Lease of koop, met of zonder servicecontract.
Audiovisuele specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

Nog iets interessants lezen?

Samsung Flip 75 inch
22 maart 2024

Digitaal whiteboard

Hybride vergaderen
5 februari 2024

Hybride vergaderen

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.