Room Design Guide

Haal het beste uit jouw werkomgeving met Logitech

We maken er geen geheim van dat we fan zijn van Logitech! Als ervaren reseller kanaal van Logitech maken we veel gebruik van moderne werkplekoplossingen met Logitech producten. Onlangs kwam Logitech met deze handige Room Design Guide, zodat je veel beter een beeld krijgt welke oplossingen voor welk type ruimte geschikt zijn. Absoluut een aanrader als je nog aan het oriënteren bent!

Dat videovergaderen zo simpel kan zijn

Of je nu weer fulltime terug bent op kantoor, of gebruik blijft maken van je net helemaal perfect ingerichte thuiskantoor; samenwerken met videobellen blijft een groot onderdeel van je werkdag. Het is daarom ook niet gek dat iedereen tegenwoordig veel meer verwacht van de hele vergader ervaring. Steeds vaker zit je in een overlegsituatie met online en offline collega’s. Daar horen oplossingen bij die niet frustreren, maar faciliteren. Om het meeste uit je videovergaderoplossing te halen heb je vaak meerdere apparaten nodig die je goed op elkaar moet afstemmen.

Bekijk de ruimte-indelingen uit de Room Design Guide

Of je nu een kleine huddle room gaat inrichten, of een indrukwekkende high-end oplossing zoekt voor een grote directiekamer: Er zijn heel veel configuraties mogelijk. In dit artikel van Logitech vind je talrijke voorbeelden van vergaderruimtes met visuele suggesties voor het plaatsen en aansluiten van apparaten voor video vergaderen.

Rally bar mini
Opvallend populair: de Rally Bar (mini)

Op dit moment is de top van de video vergader markt gedomineerd door de Logitech Rally Bar (mini). Vergaderen in beeldresoluties tot 4k en automatische framing: zo betrekt de Rally Bar deelnemers op afstand écht bij het gesprek. Kies ‘spreker weergave’ om de actieve spreker uit te lichten, ‘groepsweergave’ om iedereen in de ruimte in beeld te brengen, of combineer de twee voor een indrukwekkende en betrokken ervaring. Ultieme geluidskwaliteit mag natuurlijk niet ontbreken. Meer over de Rally Bar vind je hier.

Werkwijze

Wil je meer halen uit je werkplek?

Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Video vergaderen

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.