Meer inzicht in de klantreis

Digital Signage zorgt voor meer verkeer en verkoop in de detailhandel

In hoeverre ben jij bekend dat Digital Signage zorgt voor meer verkeer en verkoop? We geven je graag advies waarom Digital Signage kan bijdragen om inzicht te krijgen in de klantreis van jouw doelgroep. Het is namelijk mogelijk om in real-time te kunnen zien hoeveel mensen langs jouw winkel komen, hoeveel er stoppen en welk percentage daadwerkelijk jouw winkel binnenstapt. Hierdoor heb je invloed op de klantenreis van jouw doelgroep.

In deze blog vertellen we wat Digital Signage is, hoe je het kan toepassen en welke voordelen er zijn. Heb je al een display, maar nog niet de juiste content management systeem? Door het systeem MagicINFO te integreren is er veel meer mogelijk.

Waarom kan het worden ingezet?

 • Aantrekkelijke visuele inhoud: door dynamische content, zoals promoties, productinformatie en klantenreview is de kans veel groter dat het de aandacht trekt van voorbijgangers.
 • Verhoging van de omzet: hoe meer het de aandacht trekt, hoe dichter je bij de volgende fase van de klantenreis bent en ze uiteindelijk sneller tot aankoop over zullen gaan.
 • Versterken van de merkidentiteit: het tonen van het logo en andere branding-elementen zorgen voor een positieve beleving van het merk en de loyaliteit van klanten wordt vergroot.
 • Verbetering van de klantenervaring: door het aanbieden van handige informatie zoals plattegronden, openingstijden en het aangeven van aanbiedingen en speciale acties. Kunnen klanten makkelijker navigeren en beslissen over hun aankopen, wat de kans op een positieve ervaring en terugkerende klanten vergroot.
 • Inzicht in de klantreis: door een handige tool kan je zien hoeveel mensen daadwerkelijk stoppen voor jouw advertentie en hoeveel er daadwerkelijk binnen stappen.
Digital Signage

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Digital Signage draagt bij aan de naamsbekendheid van een merk of bedrijf

Door het gebruik van een logo en merkidentiteit in visuele communicatie kan dit bijdragen aan de herkenning en bekendheid van het merk. Consistente en herkenbare visuele elementen kunnen een sterkere associatie creëren tussen het merk en de visuele identiteit.

Daarnaast kan het de aandacht trekken van potentiële klanten en hen helpen zich het merk te herinneren. Zelfs als ze niet op zoek zijn naar dat specifieke product of dienst.

Ook kan visuele communicatie de kracht hebben om emoties op te roepen, en een positieve ervaring of associatie kan de waarschijnlijkheid vergroten dat de consument het merk zal onthouden en er later voor zal kiezen.

Digital Signage

Digital Signage biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Verbeterde communicatie;
 • Verhoogde betrokkenheid;
 • Verhoogde verkoop;
 • Flexibiliteit;
 • Tijdbesparend;
 • Kosten besparen;
 • Verhoogde merkherkenning en
 • Meer inzicht in de klantenreis

MagicINFO

MagicINFO is een Digital Signage softwareplatform ontwikkeld door Samsung. Het is ontworpen om gebruikers te helpen bij het beheren van digitale displays en het creëren van content voor digitale signage-toepassingen. Het MagicINFO-platform biedt een scala aan functies, waaronder:

 • Content creatie: het biedt tools voor het maken en bewerken van afbeeldingen, video’s en animaties die kunnen worden gebruikt om aantrekkelijke en dynamische inhoud te creëren voor digitale displays;
 • Contentbeheer: met MagicINFO kunnen gebruikers gemakkelijk digitale inhoud beheren, organiseren en plannen om ervoor te zorgen dat de juiste berichten op het juiste moment worden getoond;
 • Schermmeldingen: het biedt gebruikers de mogelijkheid om meldingen te ontvangen over de status van digitale displays, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost;
 • Gebruikersbeheer: het beheren van gebruikers en het toewijzen van rechten en machtigingen om de veiligheid en integriteit van digitale signage-inhoud te waarborgen en
 • Analyse en rapportage: MagicINFO biedt gebruikers inzicht in de prestaties van digitale displays, waaronder weergavegegevens, interacties en conversies.

Op deze pagina vind je meer informatie over Digital Signage.

Paul

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.