Minder zelf doen en kosten besparen

De voordelen van Managed Print Services

Managed Print Services is binnen veel bedrijven al bekend ook wel MPS voor het ontzorgen op het gebied van printen & scannen, maar wist je ook dat MPS ook kan voor desktop printers en multifunctionals? We krijgen steeds vaker de vraag om ook de kleinere apparatuur mee te nemen in een Managed Print Service contract. 

De grootste voordelen van MPS zijn:

  • Je ontvangt altijd tijdig je supplies voor dat deze op zijn, door verzameling van data uit je printers
  • Door MPS weet je precies wat je betaalt per afgedrukte pagina
  • Toners zijn voordeliger met MPS contract, omdat wij precies weten wat we wanneer moeten inkopen
  • Als er iets is kun je altijd rekenen op onze support. Je kunt ons bellen of mailen, dan kijken we met je mee.
Maneged print service
De leverancier zorgt dat je altijd up and running bent en dat de supplies op tijd binnen komen. Als er iets niet goed werkt, wordt dat voor je opgelost.''
Lees het volledige artikel op de website van ikwilmobielwerken.nl

Op de website ikwilmobielwerken.nl heeft Matthijs Lamme van AVICTUS een bijdrage geleverd over dit onderwerp. Lees het artikel via deze link.

Zo werkt Managed Print Services

Je kunt ervoor kiezen om een printer of multifunctional te huren of kopen. Naast de huur of koop van het device kun je ervoor kiezen om een service contract af te sluiten, dit noemen wij Managed Print Services. Wij zorgen ervoor dat de printer of multifuncitonal wordt getest, geconfigureerd en geïmplementeerd in jouw bedrijf en kunnen voor een termijn van maximaal 7 jaar service leveren. Dit omvat het automatisch bevoorraden van cartridges, andere verbruiksmaterialen, remote en on-site support en garantie voor de looptijd van het service contract. Een groot voordeel van Managed Print services is dat je een vaste prijs betaalt per afdruk, en dus niet voor verassingen komt te staan. In veel gevallen is het gebruik van een printer of multifunctional i.c.m. een MPS contract een stuk voordeliger dan wanneer je alles zelf zou doen. We laten je graag zien hoeveel kosten je kunt besparen met een MPS contract.

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een afspraak of vraag online een offerte aan via onderstaande button.

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.