Cloud printen

Cloud print management zonder lokale servers

Ben je op zoek naar een zakelijke printer, met of zonder scanner, voor jouw kantoor? Printen en scannen blijven essentiële taken voor bedrijven, zelfs met toenemende automatisering. Of je nu alleen een eenvoudige A4 zwart-wit printer nodig hebt of een uitgebreide A3 kleuren multifunctionele printer met boekjesmaker, wij bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Waarom kiezen voor Cloud Printen?

Met moderne cloud print oplossingen heb je de vrijheid om te printen vanaf elke locatie, zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het bedrijfsnetwerk. Dankzij cloud printen kun je eenvoudig printopdrachten verzenden via de cloud naar je bedrijfsnetwerk. Deze opdrachten kunnen vervolgens bij de printer vrijgegeven worden met een pas, pincode of via een mobiele app.

Cloud printen is ideaal voor organisaties zonder servers of voor bedrijven die geen software op hun servers willen installeren maar toch beveiligd willen printen. Met onze cloud print oplossing kun je op elke printer binnen je bedrijfsnetwerk printen zonder dat de printopdracht eerst via een printserver moet worden vrijgegeven.

Wij denken graag met jou mee over hoe jouw zakelijke print en scan behoefte goed in jouw bedrijf kunnen inzetten.

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

Hoe werkte Google Cloud print?

Met Google Cloud printen kon je eenvoudig je opdrachten naar je printer sturen. Het enige wat je nodig had, was een apparaat met een internetverbinding en een printer die compatibel was met Google Cloud print. Dit betekende dat je niet langer vastzat aan één specifieke printer. Je kon vanaf je smartphone, tablet of laptop printen naar elke Google Cloud printer die je had ingesteld.

Waarom zou je kiezen voor Google Cloud printen? Ten eerste was het uiterst gebruiksvriendelijk. De installatie was simpel en je hoefde je geen zorgen te maken over complexe netwerkconfiguraties. Bovendien bood Google Cloud printen uitstekende mobiliteit. Je kon bijvoorbeeld een document vanaf je werk naar je thuisprinter sturen, zodat het klaar lag als je thuiskwam.

Kortom, met Google Cloud printen kon je sneller, efficiënter en flexibeler printen dan ooit tevoren. Hoewel Google Cloud printen in 2020 werd stopgezet, zijn er nog steeds mogelijkheden om via de cloud te printen. Verschillende alternatieve diensten en oplossingen maken het nog steeds mogelijk om te profiteren van de voordelen van cloud-gebaseerd printen.

Voordelen van cloud printen met papercut hive

  • Geen printserver(s) nodig.
  • Print simpel vanaf Desktop PC, Laptop, en Smartphone waar en wanneer je dat wil.
  • Geef printopdrachten vrij met een pas/tag, pincode, QR code of mobiele app.
  • Simpel en snel online gebruikers en gasten toevoegen of synchroniseer deze met de lokale of cloud active directory.
  • Krijg inzicht in het printverbruik van gebruikers.
Print en Scan

Al meer dan 10 jaar HP print en scan specialist

Wij helpen je graag de beste cloud print oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Samen schatten we het verwachte printverbruik in en zorgen we voor de beste deal voor nieuwe zakelijke HP printers en multifunctionals. Met onze managed print services tool krijg je inzicht in het verbruik per printer en scanner. Wil je liever inzicht in het verbruik of kosten per gebruiker of gebruikersgroep? Ook dat kan met Papercut print management software.

Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden van cloud printen. Bekijk onze cloud print printers en ervaar de voordelen van cloud printing zelf. Wij bieden demonstraties van alle beschikbare hard- en software, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw bedrijf.

Ontdek meer

Hoe kan Avictus jouw bedrijf helpen?

Ben je er nog niet uit of je beveiligd printen in de cloud of op een lokale server wil hebben draaien? Wij praten je graag bij over de verschillen in een persoonlijk gesprek. Ben je er al uit en wil je direct een offerte ontvangen dan kun je dit hieronder aanvragen, wil je een persoonlijk advies van één van onze specialisten maak dan een afspraak.

Specialisten

Persoonlijk advies

Onze specialist helpt je graag op weg

 

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou voor

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Nog iets interessants lezen?