Presentatiescherm kantoor zakelijk afnemen met garantie en service

Het belang van een kwalitatief presentatiescherm voor jouw kantoor

Tegenwoordig komt het vrijwel niet meer voor dat een bedrijf geen presentatiescherm heeft. Wat wel veel voorkomt is dat hiervoor consumenten schermen worden ingezet en je daarvoor de voordelen van een professionele oplossing mist. Het is begrijpelijk dat bedrijven kiezen voor een goedkope tv van bijvoorbeeld Coolblue of de Mediamarkt. Echter, zoals het gezegde luidt: “goedkoop is duurkoop”. Zakelijke presentatieschermen zijn vaak niet veel duurder, maar bieden wel standaard al functionaliteiten voor zakelijk gebruik. Denk daarbij aan ontspiegeling van het display, standaard on-site garantie, ingebouwde players voor narrowcasting en remote beheer.

Een zakelijk presentatiescherm voor op kantoor lijkt wel op een normale tv, maar biedt dus veel meer mogelijkheden. Het is essentieel voor elk kantoor, vooral voor teams die regelmatig presentaties geven. Denk aan sales- en marketingteams die voortdurend bezig zijn met het presenteren van nieuwe strategieën, producten en diensten aan zowel interne als externe stakeholders. Naast het gebruik als presentatiescherm, kan het ook worden ingezet als video conference oplossing. We leggen de verschillen, voordelen en mogelijkheden van zakelijke presentatieschermen uit. Een kantoor presentatiescherm biedt talloze voordelen.

Waarom een goed werkend presentatiescherm in je kantoor onmisbaar is

  1. Verbeterde communicatie en samenwerking

Een presentatiescherm helpt je om je boodschap effectiever over te brengen. Grafieken, diagrammen en belangrijke data zijn beter leesbaar door een hogere lichtopbrengst en ontspiegelde schermen. Hierdoor is het voor teamleden en stakeholders minder vermoeiend om lang naar een presentatiescherm te kijken. Voor sales- en marketingteams betekent dit dat ze hun waarde propositie krachtiger over kunnen brengen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanten en inkomsten.

  1. Professionele uitstraling

Een modern en goed functionerend presentatiescherm geeft je kantoor een professionele uitstraling. Dit is niet alleen belangrijk voor interne vergaderingen, maar vooral ook voor presentaties aan klanten, partners en andere belangrijke stakeholders. Een professioneel presentatiescherm toont aan dat jouw bedrijf investeert in de nieuwste technologieën en serieus heeft nagedacht om presentaties naar een hoger niveau te tillen.

  1. Interactiviteit en functionaliteit

De presentatieschermen hebben de mogelijkheid tot touch-functionaliteiten en integraties met verschillende softwaretoepassingen. Dit biedt de mogelijkheid om direct op het scherm aantekeningen te maken en te delen, iets wat vooral handig is tijdens brainstormsessies of interactieve workshops. Voor marketingteams kan dit betekenen dat ze direct feedback kunnen verwerken en ideeën kunnen visualiseren. Daarnaast heeft een zakelijke presentatiescherm een anti-diefstal, doormiddel van de beugel is het scherm niet gemakkelijk te verwijderen.

  1. Efficiëntie en tijdwinst

Met een presentatiescherm hoef je je geen zorgen meer te maken over de tijdrovende instellingen van projectoren of andere verouderde presentatiemiddelen. Moderne presentatieschermen zijn meestal plug-and-play, wat betekent dat je snel en efficiënt kunt beginnen met presenteren. Dit bespaart je tijd en laat je meer focussen op de inhoud van je presentatie in plaats van op technische problemen.

Hoe kies je het beste presentatiescherm voor jouw kantoor

Beoordeel de behoeften van het team
Waar zal het presentatiescherm vooral voor gebruikt worden? Hoe groot is de ruimte waarin het scherm komt te staan of te hangen? Heb je behoefte aan interactieve functionaliteiten of is een eenvoudig scherm voldoende? Wil je draadloos presenteren, liever bekabeld of een combinatie? Wil je de mogelijkheid hebben tot video vergaderen? Door onder andere deze vragen te beantwoorden, kun je een betere keuze maken.

Vergelijk verschillende modellen
Binnen de zakelijke presentatieschermen zijn er talloze mogelijkheden in prijs, grote, functionaliteiten en de daadwerkelijk gebruik van de presentatieschermen. De zakelijke presentatieschermen zijn op te delen in basic, premium en high-brightness premium professional maar ook kun je kiezen voor een touche display.

Samsung Flip Pro 65 inch

Samsung Flip Pro

Samsung presentatiescherm

Professionele display

Presentatiescherm 46 Inch

Samsung 46 Inch

Samsung 86 Inch presentatiescherm

Android interactief display

Het aanschaffen van een zakelijk presentatiescherm in plaats van een consumenten tv biedt diverse voordelen

Verbeterde beeldkwaliteit

Zakelijke presentatieschermen zijn ontworpen voor professionele toepassingen en bieden vaak een hogere resolutie, betere helderheid en nauwkeurigere kleurweergave dan consumenten tv’s. Dit zorgt voor een scherper en duidelijker beeld, wat essentieel is voor presentaties en vergaderingen.

Langere levensduur

Zakelijke schermen zijn gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan. Ze hebben robuustere componenten en zijn beter bestand tegen inbranding en andere vormen van slijtage, wat betekent dat ze langer meegaan dan consumenten tv’s.

Betere connectiviteitsopties

Deze schermen bieden vaak meer en geavanceerdere aansluitmogelijkheden, zoals meerdere HDMI-poorten, Display Port, en draadloze presentatiemogelijkheden. Dit maakt het eenvoudiger om verschillende apparaten aan te sluiten en te schakelen tussen presentaties.

Geavanceerde functies

Zakelijke schermen zijn uitgerust met functies zoals interactieve touchscreens, ingebouwde whiteboardfunctionaliteit, en ondersteuning voor video conferencing. Dit maakt ze veelzijdiger en nuttiger voor diverse zakelijke toepassingen.

Professionele garantie en ondersteuning

Bij de aankoop van een zakelijk presentatiescherm krijg je toegang tot uitgebreide garanties en professionele ondersteuning. Dit betekent dat je sneller en effectiever geholpen wordt bij eventuele problemen, wat problemen vermindert. De standaard garantie is 3 jaar on-site en is uit te breiden tot 5 of 7 jaar, afhankelijk van het model.

Hogere helderheid en betrouwbaarheid

Deze schermen zijn ontworpen om in verschillende lichtomstandigheden goed zichtbaar te blijven. Ze bieden hogere helderheidsniveaus en zijn betrouwbaarder in langdurig gebruik, wat belangrijk is voor kantooromgevingen waar presentaties op elk moment kunnen plaatsvinden

Aanpasbaarheid en beheer op afstand

Veel zakelijke presentatieschermen bieden mogelijkheden voor beheer op afstand, wat betekent dat instellingen en updates op meerdere schermen vanuit één centrale locatie kunnen worden beheerd. Dit is bijzonder handig voor grote bedrijven met meerdere vergaderruimtes.

Stijlvol en professioneel design

Zakelijke presentatieschermen zijn vaak ontworpen met een strakke en professionele uitstraling die goed past in een kantooromgeving, waardoor ze bijdragen aan een professionele uitstraling van de werkruimte.

Avictus | Gewoon Goed Geregeld Supportcontract

Bij Avictus geloven we in uitstekende ondersteuning voor al onze klanten, of je nu een uitgebreid SLA met ons afsluit of een enkel scherm bij ons bestelt.

Natuurlijk bieden we ook maatwerk SLA’s aan, maar dit heeft niet onze voorkeur. In de markt zien we vaak extreem kostbare SLA’s waarbij het onduidelijk is waar je precies voor betaalt. Onze uitgangspunten zijn helder en gericht op jouw behoeften:

  • Altijd up-to-date oplossingen: Voor communicatieapparatuur zijn beveiligingsupdates cruciaal. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn.
  • Expertise en betrouwbaarheid: Digitale communicatieapparatuur is ons vakgebied. Wij testen alles grondig voordat we het implementeren, zodat jij geen last hebt van storingen of verlies van functionaliteiten.
  • Snelle ondersteuning: Bij problemen wil je direct geholpen worden. Wij zorgen ervoor dat je niet onnodig hoeft te wachten en snel weer operationeel bent.
  • Directe reparatie of vervanging: Als er iets kapot is, maken wij het direct. Indien reparatie niet mogelijk is, vervangen we het zo snel mogelijk.
  • Realtime en op afstand hulp: In een wereld waar je met één druk op de knop iemand live in UHD kunt videobellen, moet ondersteuning snel en efficiënt zijn. Wij bieden zoveel mogelijk hulp real-time en op afstand.

Als je het eens bent met onze vijf uitgangspunten van gewoon goed geregeld support, dan is het Avictus | Gewoon Goed Geregeld Supportcontract precies wat je zoekt. Kwaliteit en efficiëntie, zonder verborgen kosten of complexe afspraken.

Conclusie: een zakelijke presentatiescherm is beter voor jouw bedrijf. 

In een tijd waarin technologie een belangrijke rol speelt in de zakelijke wereld, is het essentieel om je audiovisuele middelen up-to-date te houden. Door te investeren in geavanceerde audiovisuele apparatuur kun je niet alleen de efficiëntie en productiviteit van je vergaderingen verhogen, maar ook de samenwerking tussen medewerkers verbeteren, een professionele uitstraling behouden en je bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Of je nu roompanels nodig hebt om de beschikbaarheid van vergaderruimtes te beheren, of hoogwaardige video- en geluidsapparatuur om hybride werken te ondersteunen, de juiste oplossingen zijn binnen handbereik.

Dus kies voor kwaliteit, blijf innoveren en zorg ervoor dat je bedrijf altijd voorop loopt. Je medewerkers en klanten zullen je dankbaar zijn.

Wil je meer weten over hoe je jouw vergaderruimtes en hybride werkomgeving kunt optimaliseren met de beste audiovisuele middelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we kijken naar de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Werkwijze

Samen kiezen we de beste oplossing voor jouw bedrijf

Technologie voor het delen van informatie wordt alsmaar slimmer en biedt ongekende mogelijkheden. Wij selecteren de beste producten en software en combineren dit tot een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Plan een online meeting voor een kennismaking en advies op maat.

Specialisten

Onze Partners

Yealink

Logitech

Poly Studio E70 Videoconference

Poly

Zo doen we dat

Stap voor stap

Icon Contact

Behoeften

Ga in gesprek met een specialist, die samen met jou of jouw medewerkers bespreekt welke wensen en eisen er zijn.

Icon Us

Oplossing

Wij presenteren je een oplossing dat past bij de besproken behoeften.

Icon Implementation

Uitrol

Onder begeleiding van een projectmanager, wordt jouw project tot uitvoer gebracht door onze specialisten.

Icon Target

Service

Onze servicemonteurs en helpdesk medewerkers zijn je graag 10×5 van dienst. Wil je 24×7 ondersteuning, ook dat is mogelijk!

Altijd up to date?

Avictus nieuwsbrief

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je geen aanbieding missen? Vul je mailadres in en wij houden je op de hoogte.

Onze partners

Met deze merken werken wij samen.